Acum citesti
Specialized Test the Best 2015 la Bucureşti şi Poiana Braşov

După ce în mai anul acesta Specialized a organizat Test the Best la Cluj şi Târgu Mureş a venit şi rândul centrului/sudului ţării pentru a găzdui deosebitul eveniment al companiei americane. Test the Best este ocazia cu care pasionaţii de ciclism pot testa cele mai bune şi mai de top biciclete ale producătorului american, biciclete care în general sunt prea costisitoare pentru a fi ţinute pe stoc de distribuitor. Astfel TtB devine practic o „ocazie unică” unde poţi încerca aceste biciclete speciale.

TTB bucuresti 2015Nu este nici un secret că Specialized este o marcă scumpă însă inovaţiile care stau la baza prestigiului mărcii nu sunt puţine la număr acestea justificând măcar într-o anumită măsură preţul mai mare pe care aceste biciclete îl au. Pentru că nu găseşti Specialized pe toate drumurile şi acolo unde-l găseşti poate nu este pe stoc sau nu au modelul şi mărimea ta evenimentul Test the Best este momentul când tu poţi încerca una sau mai multe din aceste biciclete pe care mulţi le considera de vis.

În Poiana Braşov evenimentul va avea loc între 3 şi 4 iulie, „Cartierul general” fiind amplasat în incinta complexului Monterai.

Pentru noutăţile de ultimă oră consultă pagina de eveniment de pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/650912688341549/

La Bucureşti evenimentul va avea loc pe data de 5 iulie în pădurea Comana în incinta Casa Hotel Comana.

Pentru noutăţile de ultimă oră consultă pagina de eveniment de pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1616734045207727/

Evenimentul este special întrucât poţi rezerva exact bicicleta şi mărimea de cadru care te interesează sau care ţi se potriveşte. Însă trebuie să ai obligatoriu la tine un act de identitate şi casca personală de protecţie. Foarte recomandat este să fii echipat şi cu haine tehnice de ciclism. De asemenea în cazul în care foloseşti pedale speciale tip SPD eşti rugat/ă să le aduci împreună cu pantofii pe care îi foloseşti.

Programul Test the Best Poiana Braşov şi Bucureşti este:

Plecări la orele – 10:00; 12:00; 14:00; 16:00 teste Şosea
Plecări la orele – 10:40; 12:40; 14:40; 16:40 teste MTB

În fiecare zi evenimentul începe la 10 şi se încheie la 17.

Rezervările se vor putea face aici începând cu ziua de joi 25 iunie 2015.

Bicicletele disponibile pentru test sunt următoarele:

Specialized Camber Expert Carbon 29, Specialized Enduro Comp 650b, Specialized Epic Comp Carbon 29, Specialized Roubaix SL 4 Comp Disc, Specialized Stumpjumper Expert Carbon 29, Specialized Stumpjumper FSR Comp EVO 650b şi Specialized Tarmac Expert fiecare cu diferite mărimi de cadru.

Tura de test se desfăşoară în grup organizat însoţit de ghid şi durează 40-45 minute. Bicicletele sunt reglate individual pentru fiecare ciclist în parte. De la înălţimea şi poziţia şeii la presiunea în suspensii şi anvelope.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − five =