Acum citesti
Specialized Test the Best 2015 în România

Specialized revine anul acesta cu Test the Best în mai multe locaţii din România. Primul este la Cluj Napoca în perioada 15-16 mai, iar a doua locaţie este Târgu Mureş duminică pe 17 mai.

test_the_best_romania_2013Specialized TtB este un eveniment unde poţi testa bicicleta preferată înainte de-a fi cumpărată. Este oferit la test tot de la biciclete mtb 29er la 650b cât şi cursiere modele de vârf. Pentru a putea testa bicicletele trebuie să-ţi faci o rezervare online aici. Este necesar să faci această rezervare pentru a te asigura că atunci când ajungi la faţa locului bicicleta dorită (modelul şi mărimea cadrului) este pregătita şi te aşteaptă.

Specialized Test the Best RomaniaEste necesar să ai la tine: act de identitate, cască şi pedale. Tura de test se desfăşoară în grup organizat însoţit de ghid şi durează 40-45 minute. Bicicletele sunt reglate individual pentru fiecare ciclist în parte. De la înălţimea şi poziţia şeii la presiunea în suspensii şi anvelope.

Pentru Cluj Napoca locaţie evenimentului este Parcul Cetăţuia, str. Cetăţii

Pentru Targu Mures locaţia evenimentului este Zoo Targu Mures, str. Verii

Celelalte locaţii pentru Test the Best 2015 sunt Braşov, în perioada 3-4 Iulie 2015 şi Bucureşti duminică pe 5 Iulie. Pentru acestea din urmă nu există încă informaţii suplimentare.

Pentru a rămâne la curent cu detaliile evenimentelor din Cluj şi Târgu Mureş poţi intra pe evenimentele Facebook create: Cluj Napoca; Târgu Mureş.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =