Acum citesti
ROCAA MTB LIPOVA anunță data ediției 2021

Asociația Sportivă ROCAA Lipova anunță ROCAA MTB LIPOVA 2021, o competiție de mtb cross country maraton, desfășurată de dealurile Lipovei si Sistarovatului. Evenimentul are loc sâmbătă, 5 iunie 2021.

De la organizator:

Primăvara timpurie dezvăluie peisaje de un verde crud și o poftă de pedală fenomenală. Vino și tu! În 2021 ne-am gândit la bucuria participării și astfel am decis să dăm o șansă și celor aflați la începuturi, încurajându-i să participe la categoria OPEN, pe un traseu ușor și accesibil de 25 km cu diferență totală de nivel de 260 m.

Proba RACE, a celor cu experiență în MTB, va fi pe un traseu de 45 km și 739 m diferență de nivel, cu modificări aduse traseului față de cel din 2019, prin introducerea unei noi bucle exclusiv forestiere, mult mai tehnică decât precedentele.

PREMIERE

OPEN-1,2,3 la general, premii din partea sponsorului si medalii.

RACE F/M General

                     🥇500 LEI+CUPA+MEDALIE

                     🥈300 LEI+CUPA+MEDALIE

                     🥉200 LEI+CUPA+MEDALIE

OPEN GENERAL 🥇 300 LEI+MEDALIE

                              🥈 200 LEI+MEDALIE

                              🥉 100 LEI+MEDALIE 

Primii 300 de participanți vor primi o medalie de participare și diplomă.

Modalități de înscriere: în ziua competiției

ÎNSCRIERILE ÎN ZIUA COMPETIȚIEI

05.06. 2021 între orele 7.30-10.45

Taxa de înscriere: 50 lei fără pachetul de start. 

Am trecut la verificarea traseului si am executat primul rând de marcaje. Acesta vor fi de tip bandă Decathlon, iar cele de pe copaci cu spray „friendly to nature”. Am îndepărtat obstacolele care puneau în pericol siguranța concurenților, dar am păstrat neatinse bălțile și zonele cu nămol din pădure! Am adunat resturile de deșeuri uitate pe traseu! Eventul se face cu respectarea normelor sanitare în contextul pandemic, detaliile fiind publicate pe eventul concursului. 

ORGANIZATORII ROCAA MTB LIPOVA POT AMANA COMPETITIA DIN CAUZE METEO CU 12 ORE INAINTEA STARTULUI.

CONCURENTII SUNT RUGATI SA VERIFICE INAINTE DE PLECARE INFORMATIILE REFERITOARE LA STAREA VREMII PE EVENTUL/PAGINA COMPETITIEI.

PACHETELE NERIDICATE IN ZIUA COMPETITIEI NU SE RETURNEAZA SAU NU SE TRIMIT CATRE CONCURENTI. ORGANIZATORII NU VOR SUPORTA EVENTUALELE CHELTUIELI CU CAZAREA, RETURNAREA TAXEI DE PARTICIPARE SI ALTOR TIPURI DE CHELTUIELI PENTRU CONCURENTII CE NU VOR RESPECTA REGULAMENTUL COMPETITIEI SI ULTIMILE INFORMATII ADUSE DE CATRE ORGANIZATORI.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + seventeen =