Acum citesti
Riders Club revine în 2022, cu 5 concursuri!

Riders Club, cea mai populară serie de concursuri de ciclism cross country din România, revine în 2022 cu un calendar care include 5 concursuri:

  • 9 Aprilie – ZIUA B revine la Cernica. Ne reîntâlnim cu prieteni vechi și dăm împreună startul unui nou sezon
  • 11 Iunie – Topoloveni Summer Tour. Străbatem dealurile Argeșului și scriem noi amintiri pe 2 roți, cu startul din Topoloveni
  • 24 Septembrie – Lupii Dacilor
  • 25 Septembrie MTB Academy Cup sau altfel spus, toate drumurile duc la Câmpulung Muscel pentru 2 zile de MTB autentic. De pedalat măcar o dată în viață!
  • 22 Octombrie – Haiduci și Domnițe. În ton cu finalul de an, va fi o cursă de poveste

„Ziua B a fost întotdeauna evenimentul care a reunit comunitatea Riders Club la început de sezon și a însemnat pentru noi toți prietenie, aventură și distracție”, spune Tudor Mocuta de la Riders Club.

Invitația de participare este adresată tuturor cicliștilor, profesioniști sau amatori și vine la pachet cu evenimente MTB cât și e-MTB. Nu vor lipsi nici cursele adresate micilor bicicliști, pe trasee adaptate acestora, vârsta minimă de participare fiind de 5 ani. La Ziua B sunt deja 800 de înscriși, limita fiind de maxim 1500 participanți.

Traseele de la Ziua B sunt: Scurt MTB / 19 km. Pentru copiii până în 13 ani și însoțitorii lor. De asemenea, vor fi 2 curse (masculin / feminin) pentru începători (nivel 4), de tip Open si Standard MTB / 38 km, pentru participanții cu vârste peste 14 ani. Sunt organizate curse pentru toate categoriile de concurs, de la nivel 4 (începători) la nivel 1 (amatori la cel mai înalt nivel de performanță) dar și Elite (profesioniști).

Pentru bicicletele electrice vom avea traseul E-Bike / 38 km. Oferă 2 curse (masculin / feminin), de tip Open, pentru riderii care iau startul pe biciclete electrice.

Taxa de participare este în acest moment de 150 lei însă aceasta va crește pe măsură ce ne apropiem de data concursului, 9 aprilie. Următorul nivel de taxă (valabil între 28 martie – 03 aprilie) este de 175 lei pentru participanții cu vârste de peste 14 ani și 125 lei pentru cei cu vârste până la 14 ani.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =