Acum citesti
Riders Club anunța ultimele zile cu taxă redusă la Topoloveni Summer Tour 2024!

O nouă ediție a concursului de ciclism cross country Topoloveni Summer Tour va avea loc, anul acesta, pe data de 14 iunie. Este un concurs prietenos care, aproape de final, oferă un „premiu” special participanților, mai precis o trecere revigorantă prin râul Cârcinov, mai ales daca este cald, așa cum e de obicei la Topoloveni Summer Tour.

Topoloveni Summer Tour vine cu două trasee de concurs, de 20 km și 160 m diferență de nivel și unul de 40 km cu 450 m diferență de nivel. Startul are loc în localitatea Topoloveni, din fața primăriei. Organizatorii oferă și pachetul „Family” prin care poți beneficia de 25% reducere la taxa de participare pentru trei membri ai aceleași familii, spre exemplu doi părinți și un copil sau un părinte și doi copii.

Traseul Scurt este destinat copiilor cu vârsta sub 13 ani sau cicliștilor aflați la primele participări la cursele de ciclism off-road, care încă nu sunt suficient de bine pregătiți pentru a termina traseul Standard de 40 km. Traseul standard este destinat participanților peste 14 ani. Toți concurenții vor parcurge traseul o singură dată.

Până pe data de 22 mai taxa de participare rămâne la valoarea sa minimă și anume 180 lei pentru adulți și 135 lei pentru copii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =