Acum citesti
Riders Club anunța startul înscrierilor la Ziua B!

Riders Club anunță startul înscrierilor pentru prima competiție din calendarul curselor 2024. Ziua B va avea loc pe data de 6 aprilie, iar taxa de participare variază între 135 lei și 280 lei în funcție de vârsta participantului și data la care se face înscrierea. Se acorda 25% reducere pentru familii cu minim trei persoane. De asemenea, poți alege să-ți faci abonament de sezon, care include 3 concursuri și costă 480 lei. În 2024 se implinesc 10 ani de la prima cursă Rides Club, așadar va fi o ediție speciala Ziua B.

foto Ridersclub.ro

Pentru acest prim concurs al sezonului din calendarul Riders Club de poți înscrie la una din cele 4 curse: copii 8 km, scurt 14 km, standard 39 km sau ebike 39 km.

Startul va fi separat, în valuri, pentru a nu aglomera traseul. Se va ține cont de categoria competitiv sau necompetitiv, traseele fiind gândite să se potrivească tuturor categoriilor. În pachetul de concurs vei găsi și un tricou tehnic de ciclism, pe lângă alte mici atenții.

Față de anii trecuți, locul de start va fi altul însă până în acest moment amplasamentul nu a fost încă dezvăluit, însă ni s-a transmis că “diferit va fi și ce vom găsi la fața locului”. Ultima zi pentru înscrieri este miercuri 3 aprilie 2024 ora 23:59.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − five =