Acum citesti
Riders Club anunța deschiderea înscrierilor pentru Topoloveni Summer TOUR 2024!

Riders Club anunța deschiderea inscrierilor pentru cel de-al 3lea concurs din calendarul 2024, Topoloveni Summer TOUR. După Ziua B, care a fost pe 6 aprilie și Maratonu Dunarii, care va fi pe 18 mai, Topoloveni Summer TOUR vine și cu ceva diferența de nivel, mai precis 450 m. Cu alte cuvinte avansam și trecem de la campie la deal! Insa Topoloveni Summer TOUR 2024 este cunoscut și apreciat de participanti și pentru deja celebra traversare a râului de la finalul traseului. Este un adevărat moment de răcorire, după ce ai pedalat cât ai putut de tare pe unul din cele 3 trasee oferite.

De la organizator:

E timpul să descoperi câtă tehnică MTB cunoști! La Topoloveni poți trece la următorul nivel în timp ce te bucuri de o tură prin pădure! Pe 15 iunie descoperi cât de priceput ești față de ceilalți Înscrierea cu taxa minima de 160 lei este disponibilă până pe 28 aprilie.

Ca la orice altă cursă din calendarul Riders Club, poți veni cu familia și poți profita de REDUCEREA pentru FAMILII de 25% sau poți accesa un ABONAMENT care îți oferă prețul minim în orice moment te-ai înscrie pentru orice 3 curse din calendarul 2024.

➡️ Abonamente 2024
➡️ Campania pentru familii – cu 25% reducere la minim 3 pers.

La TOPOLOVENI Summer TOUR ai, pentru prima oară, ocazia să vezi dacă te țin picioarele și câtă tehnică cunoști după ce ai experimentat pe trasee cu diferență mică de nivel și grad scăzut de dificultate.

Am gândit cursele din calendar în etape de dificultate, așa încât la Topoloveni descoperi ce înseamnă o urcare și o schimbare de pinioane și puțină tehnică pe coborâre. Nu e greu, dar știi cum să te pregătești pentru ce va urma. Topoloveni este cursa potrivită, înaintea celor “grele”. Diferența de nivel pentru traseul SCURT, cel de 20 de kilometri este de 160 de metri, iar la cel STANDARD este de 450 de metri.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − two =