Acum citesti
Riders Club anunța deschiderea înscrierilor la L’Étape România by Tour de France

Un concurs inedit, urban, urmează a avea loc în București pe data de 1 septembrie. L’Étape Romania by Tour de France este prezentat a fi potrivita pentru cicliști de toate nivelurile, vârsta minimă pentru înscriere fiind de 8 ani. Evenimentul vine cu 3 trasee de concurs, de 14 km, 42 km și 85 km.

Organizatorul spune că la L’Étape Romania by Tour de France se poate participa atât pe cursieră cât și cu mtb, dar nu ar trebui să fie probleme și dacă se participă cu o bicicletă care este între cursieră și mtb, cum ar fi gravel sau ciclocros.

foto @letaperomania

Concursul are loc în București pe străzi și bulevarde care vor fi închise circulației auto. Este un eveniment deosebit și popular din cate am văzut până acum la edițiile anterioare, o adevărată sărbătoare a bicicletei, cu o atmosferă festivă la zona de start / finiș din Piața Constituției, cu locuri de relaxare, la umbră.

La înscriere vei primi kitul de participare care include tricoul standard de ciclism. Este disponibilă și opțiunea achiziționării suplimentare a tricoului oficial Santini, ediție limitată L’Étape Romania 2024, la un preț special, când se efectuează înscrierea.

foto @letaperomania

Concursul este deosebit și implică peste 8 luni de pregătiri, mii de ore de muncă în echipă a peste 300 de tehnicieni, specialiști în comunicare și implementare din partea organizatorilor, autorităților, agențiilor partenere și sponsorilor, peste 400 de voluntari, peste 400 de polițiști și jandarmi, peste 100 de autovehicule de securitate și intervenție în ziua cursei, peste 5.000 de garduri de siguranță și multă determinare.

Înscrierile sunt deschise, iar taxa de participare “early booking” este de 200 lei pentru “The Race” 85 km, 190 lei pentru “The Ride” 42 km și 165 lei pentru “City Adventure” 14 km. Înscrierile pentru minori sunt reduse cu 20%, iar persoanele cu dizabilități pot participa gratuit.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − three =