Acum citesti
Răzvan Jugănaru va concura în 2016 pentru BikeXpert Racing Team

La sfârşitul lunii noiembrie Răzvan Jugănaru anunţa pe site-ul său că va schimba echipa pentru care concurează. În ultimii ani, mai precis din 2012, Răzvan a concurat sub culorile echipei Giant. Din 2016 însă el va reveni sub culorile celor de la BikeXpert Racing Team cu care a mai colaborat şi înainte de 2012. „Da, am mai fost la BikeXpert cu ceva timp în urmă. Am avut o colaborare frumoasă timp de 5 ani în care ne-am bucurat, împreună, de numeroase victorii”, ne-a transmis Răzvan. „În prima noastră colaborare am alergat timp de 3 ani pe două modele Kona şi un an pe Cube Elite SHPC.”

razvanjuganaru.ro 01

Antrenamentele în cadrul noii-vechi echipe au început deja însă concursurile vor fi de la anul. „Voi începe colaborarea cu noua echipă din această lună, vom participa împreună la pregătire (antrenamente, cantonamente, etc.), iar concursurile le voi începe din primăvara anului viitor. Nu ştiu care va fi prima cursă deoarece programul îl voi stabili în următoarea perioadă împreună cu conducerea clubului” a mai completat Răzvan.

razvanjuganaru.ro 03Întrucât recent am anunţat că în România vom avea o mulţime de concursuri la care se pot obţine puncte UCI am dorit să ştim dacă Răzvan va face o prioritate din cursele de acest tip fie că sunt autohtone sau externe. „În momentul de faţă sunt implicat în mai multe proiecte personale sau în colaborare toate legate de ciclism, proiecte ce îmi ocupă destul de mult timp”, spune el. „Nu voi neglija pregătirea mea şi participarea la concursuri. Voi încerca să particip la cât mai multe şi să obţin rezultate notabile. Participările la cursele UCI sunt în agenda mea, dar cu siguranţă alegerea lor va fi făcută în funcţie de strategia echipei. Din câte mi-a trecut pe lângă ureche, există în plan câteva curse UCI externe, dar nu ştiu dacă vor fi maratoane sau XCO.”

Desigur ne interesează cu ce echipament va concura Răzvan începând din 2016 fie că vorbim de şosea sau mtb. „În sezonul ce urmează voi alerga la cursele de şosea pe un Cube Litening cu echipare Shimano Ultegra, o bicicleta de 7,6kg , iar la cursele de mtb pe un Cube Elite C68 cu echipare Shimano XTR, bicicletă cu o greutate de 9,5kg.” Aşadar două biciclete serioase care îşi vor aduce aportul la tehnica şi antrenamentul deja prezent la Răzvan.

foto facebook.comrazvan.juganaru.1985

Planurile pentru 2016 sunt multe însă când faci parte dintr-o echipă aceasta funcţionează ca un tot unitar. Cu alte cuvinte planurile personale se integrează în planurile echipei. „Încă nu am stabilit programul, obiectivele şi cursele la care voi participa în 2016 însă vă pot spune că îmi doresc să particip la cât mai multe concursuri mtb şi să obţin rezultate cât mai bune la Campionatele Naţionale”, a precizat la final Răzvan Jugănaru. Îi urăm succes lui Răzvan în noul format şi aşteptăm să redactăm cât mai multe ştiri despre el şi podiumurile sale!

razvanjuganaru.ro 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − one =