Acum citesti
Primul maraton mtb pentru bicicletele electrice va avea loc în mai în Italia

Da aţi auzit bine. În mai între 1 şi 3 în cadrul evenimentului BIKE Festival Garda Trentino va avea loc primul maraton mtb din lume destinat exclusiv bicicletelor electrice. Am trăit s-o vedem şi pe asta cum ar veni. Se pare că tehnologia a evoluat suficient, iar deţinătorii de biciclete electrice s-au înmulţit satisfăcător cât să se pună de un concurs, cel puţin în vestul Europei mai exact în Riva del Garda, Italia.

Bosch_eBike_Systems_Filmdreh_5

Maratonul durează doar o zi, traseul are 28,63 km, iar diferenţa de nivel este de 702m. Însă bicicletele vor dispune şi ele de regulile lor proprii. Vor putea participa doar biciclete electrice sau pedelec-uri, viteza maximă trebuie să fie nu mai mare de 25 kmh, iar puterea motorului electric nu trebuie să depăşească 250 waţi. Potrivit organizatorului nu va fi chiar uşor pentru concurenţi întrucât ciclistul tot trebuie să învârta pedalele pentru ca asistenţa electrică să pornească.

Bosch_eBike_Systems_Filmdreh_7

Cei care se vor afla în zonă în perioada festivalului vor putea testa şi ei bicicletele electrice pe un traseu de 10 km special amenajat.

Bosch_eBike_Systems_Filmdreh_8

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =