Acum citesti
Pe 20 septembrie eşti invitat la „I wheel for Moineşti Zemeş”

Asociația Activ Moinești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Moinești, Primăria Zemeș și cu susținerea OMV Petrom organizează, în data de 20 septembrie 2015, competiția națională de Mountain Biking “I Wheel for Moinești-Zemeș” din Județul Bacău.

Aflată la a IV-a ediție, organizatorii oferă concurenţilor anul acesta trei trasee de concurs:

  • Traseul A de 10 km (dificultate medie) pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani
  • Traseul B de 35 km (dificultate medie) pentru următoarele categorii de vârstă: 14-17 ani (masculin şi feminin), 18-29 ani (masculin şi feminin), 30-39 ani (masculin şi feminin), 40+ ani (masculin şi feminin)
  • Traseul C de 69 km (dificultate medie sporită) pentru următoarele categorii: 18+ (feminin open), 18-29 ani (masculin), 30-39 ani (masculin), 40+ ani (masculin) și Elite ( masculin open și feminin open).

I wheel for Moinesti Zemes 2015 02Concurenţii vor pedala pe dealurile Moineştiului și ale Zemeșului cât pe potecile pădurilor de foioase și conifere.

Înscrierea se face în limita a 250 de locuri, iar valoarea totală a premiilor este de 26.000 lei. Câştigătorii vor fi premiați astfel :

Loc I – 700 RON
Loc II – 500 RON
Loc III – 300 RON

Categoria Elite
Loc I – 700
Loc II – 600
Loc III – 500
Loc IV – 400
Loc V – 300

Competiția de mtb „I wheel for Moineşti Zemeş” din Moinești și Zemeș este susținută de OMV Petrom și face parte din strategia companiei de dezvoltare comunitară a zonei.

Înscrierile se pot face doar până la data de 16 septembrie online accesând formularul de pe site.

Suma obținută din înscrierile în competiție va fi folosită pentru susținerea clubului de Mountain Bike „I Wheel Bike Club” din Moinești și Zemeș, cu scopul de a-l dezvolta și de a sprijini micii bicicliști din comunitate. Tinerii din clubul de MTB vor beneficia de echipamente sportive, iar comunitatea de activități informativ educative adresate elevilor (școli generale și licee) și de dotarea unităților de învățământ din Moinești și Zemeș cu rastele pentru parcarea bicicletelor.

I wheel for Moinesti Zemes 2015 03În perioada competiției, în localitățile Moinești și Zemeș se va desfășura și un Târg de Toamnă, în cadrul căruia își vor expune produsele antreprenorii locali. Acest lucru va duce la promovarea specificului autentic din zonă, la păstrarea identităţii locale și la dezvoltarea economică a celor două localități.

Pentru organizarea competiției vor fi implicați peste 200 de voluntari ai Asociației Activ Moinești și OMV Petrom. Organizatorul promite că la Moinești veți descoperi un ținut de basm, plin de magie și poezie și o întreagă comunitate pregătită să vă întâmpine.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Asociației Activ Moinești sau pe site-ul www.iwheel.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =