Acum citesti
OnSport și Ski & Bike Centre anunță Cupa Națională de XCM și On Bike MM Trophy Stage Race 2022!

În perioada 9-11 septembrie Maramureșul devine centrul mtb autohton, mulțumită celor două concursuri care vor avea loc aici!

Organizatorii, Asociația OnSport și magazinul de biciclete Ski & Bike Centre, anunță organizarea celor două evenimente sportive importante din calendarul MTB 2022, mai precis Cupa Națională de XCM și On Bike MM Trophy Stage Race 2022.

Vineri, 9 septembrie, va avea loc etapa întâi a cursei de trei zile On Bike MM Trophy Stage Race, urmând ca a doua zi, sâmbătă 10 septembrie, să fie etapa 2, al cărui traseu este de fapt și cursa din Cupa Naționala de Maraton. În ultima zi de concurs, pe 11 septembrie, va avea loc a 3a etapă a cursei de trei zile On Bike MM Trophy Stage Race.

Concursul este deschis tuturor categoriilor de vârste, inclusiv copiilor și familiilor care vor să participe împreună. De asemenea, există și categorie separată pentru cei care vor concura pe mtb-uri electrice. Reamintim că participarea pe o bicicletă electrică nu este neapărat mai ușoară, întrucât nu te poți “lăcomi” și consuma bateria prea repede, pentru că restul concursului se poate transforma într-un coșmar. Participarea pe un e-mtb poate fi chiar și mai dificilă decât când concurezi pe bicicletă normală, întrucât în afară de managementul propriilor tale resurse, trebuie să fii acum atent și la nivelul bateriei.

Înscrierile au fost deschise și se pot face aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + seventeen =