Acum citesti
Mitas 4 Islands 2018 – o cursă unică în lumea maratoanelor mtb

Mitas 4 Islands este un concurs unic în lumea maratoanelor mtb în primul rând pentru că se desfășoară pe patru insule din Croația, alcătuind un maraton mtb cu patru etape. Aflată în 2018 la a 4a ediție, cursa are loc între 11 și 14 aprilie, în regiunea adriatică a Croației. Numele „4 Islands” vine de la cele 4 insule pe care maratonul pe parcurge: Krk, Rab, Cres și Lošinj.

Cursa este adresată tuturor mtb-iștilor, dar mai ales celor care au de gând să deschidă sezonul devreme și să înceapă colectarea de puncte UCI. Iar asta pentru că din 2018 Mitas 4 Islands face parte oficial din Calendarul UCI. Concursul durează patru zile. În această perioadă peste 600 de concurenți din 33 de țări vor pedala pe cele 4 insule, mai precis 270 km și peste 5000 m diferență de nivel.

Conceptul unic al cursei a făcut ca acest maraton mtb să fie special încă de la prima sa ediție. Specificațiile speciale includ, printre altele, transfer cu vaporul între etape, organizare perfectă după transferul concurenților, bagajelor și al bicicletelor și desigur, să pedalezi în viteză maximă pe potecile pietruite de pe cele 4 insule adriatice, aproape tot timpul beneficiind de superba panoramă asupra Mării Adriatice. Noi am participat în 2017 și a fost excelent!

Gazdele de pe insulele croate împreună cu o excelentă echipă organizatorică ce a lucrat un an întreg pentru a pregăti ediția din 2018, creează o sinergie de succes pentru sport și turism. Mulțumită acestui lucru Mitas 4 Islands beneficiază de un loc important pe harta turismului velo al Europei și al întregii lumi. Inclusiv partenerii evenimentului sunt conștienți de acest lucru, anvelopele Mitas bucurându-se de faptul că au fost aleși să fie sponsori principali.

Înscrierile pentru ediția 2018 se fac aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fourteen =