Acum citesti
Înscrierile la Persina by Bike, lângă Dunăre, au început!

Persina by Bike este un eveniment sportiv ciclist care va avea loc vara aceasta în perioada 30 iunie – 1 iulie. Este un eveniment marca Dunav Ultra și are loc în Bulgaria, pe malul Dunării, tabăra de bază fiind în localitatea Belene. Persina by Bike are două componente. Pe de o parte este un concurs de biciclete, iar pe de altă parte este o bună ocazie să vizitezi zona și să te bucuri de sentimentul că ești ca în Delta Dunării, doar că în Bulgaria.

Din punct de vedere al concursului, organizatorii oferă un traseu off-road de 55 km, ideal pentru gravel bike, mtb, touring, e-bike sau fat bike. La start te poți înscrie la una din cele două categorii Race și Hobby. Race este pentru participanții care caută mai multă adrenalină și au dorință mai puternică de a concura, în timp ce Hobby este potrivită pentru cei care doresc să participe, dar își fac mai mult timp să se bucure de peisaj, să facă poze și să cunoască zona, inclusiv cu familiile lor.

În tabăra de bază din Belene organizatorii oferă spațiu special amenajat pentru corturi cu acces la toalete și dușuri, piscină în aer liber, grătar, bar de vară și bere Dunav Ultra! Cazarea se poate face și la hotel.

De asemenea, poți participa și la excursii special organizate în zonă. Spre exemplu poți merge la pescuit cu barca în „jungla” Dunări sau într-o tură organziată pe insula Persina. De asemenea, poți vizita „Maldivele bulgare” cu flotila Asociației Amur-Nikopol și observa păsări exotice și rare.

Înscrierile la Persina by Bike au început, iar prețurile sunt între 150 lei și 280 lei în funcție de perioada în care te înscrii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =