Acum citesti
În august avem 24h Endurance Bike Race lângă Urziceni!

Asociația BIKEPACKING ADVENTURES anunță 24h Endurance Bike Race MODPACK GROUP, primul concurs de 24 de ore din România desfășurat pe circuit auto. Concursul are loc pe circuitul de viteză auto-moto de la MotorPark România. Are o lungime de 4.129 metri, lățimea între 11 și 16 metri, 14 viraje și o linie dreapta de 950 metri.

De la organizator:

„24h Endurance Bike Race MODPACK GROUP este un eveniment cu caracteristici unice și de pionierat în România, în care cicliști solo sau în echipa-ștafetă se vor întrece pe un circuit, pedalând 24 de ore. Ne propunem ca acest eveniment să devină o tradiție așa cum este deja în țări precum Franța, Belgia, Germania, Italia, Canada sau SUA.

24h Endurance Bike Race MODPACK GROUP este un eveniment dedicat tuturor cicliștilor, profesioniști, amatori și paralimpici, cu vârsta între 18 și 80 de ani, disputat pe echipe sau solo, într-un sistem de ștafetă, de 2, 4, 6 sau 8 persoane, fiecare gestionându-și timpul pe pistă.

Prima ediție va avea loc în weekendul 10-11 august 2024, pe circuitul MotorPark România, fiind organizat de către Asociația BIKEPACKING ADVENTURES”.

Înscrierile sunt deschise, iar taxa de participare variază între 150 lei și 3000 lei în funcție de categoria la care participi și numărul de membri în echipa de ștafetă, maxim 8.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 20 =