Acum citesti
Federația Română de Ciclism anunță Campionatele Naționale de MTB comasate și Campionatul Balcanic de Downhill!

Astăzi Federația Romana de Ciclism a anunțat organizarea Campionatelor Naționale de MTB comasate și Campionatul Balcanic de Downhill! În premieră, în același weekend și în același loc se vor organiza toate Campionatele Naționale, mai precis XCO, DH, XCC și în premieră E-MTB XC. De asemenea, va avea loc și Campionatul Balcanic de Downhill.

În weekendul 2-4 August, Federația Romana de Ciclism în parteneriat cu Cheile Grădiștei, ProCycling România și Kronstadt Cycling, vor organiza acest super eveniment la care cuvântul cheie este „comasate”. Astfel, toate evenimentele vor avea loc într-un singur weekend în același loc după un program foarte bine pus la punct.

Locația evenimentului nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiind vorba de resortul Cheile Grădiștei Fundata, unde ne-am bucurat cu toții de organizarea în luna Mai, a etapei de Campionat European de MTB, atmosfera de sărbătoare și de festival va fi garantată. Însă, mai important este faptul că aici avem deja disponibil super traseul de mtb folosit la etapa de Campionat European.

Înscrierile sunt deschise prin platforma RaceHub pentru Campionat Național de XC și prin Kronstadt Cycling pentru Campionatul Național de Downhill & Campionatul Balcanic de Downhill. Poți participa fie din partea unui club, fie individual, la categoriile Amator și Master. Nu uita să consulți și regulamentele celor doua evenimente.

Dacă nu vrei să participi, vino să asiști la unul dintre cele mai importante evenimente de ciclism mtb din România. Vino să fii suporter și să-ți susții favoriții. Spectacolul și atmosfera de festival vor fi la cote maxime! Nu uita să-ți aduci vuvuzelele, voia bună și, nu în ultimul rând, drujbele!! 😉

Dacă dorești să stai mai multe zile, posibilitățile de cazare în zonă sunt foarte multe, în satele Moieciu de Sus, Moieciu de Jos, Cheia, Fundata, Fundățica și, desigur, direct la fața locului la Cheile Grădiștei Fundata.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =