Acum citesti
Eduard Novak câștiga primul podium al anului la Palma de Mallorca

Eduard Novak, campionul paralimpic la ciclism a concurat la competiția ‘Mallorca Challenge’ între 14 şi 15 Februarie 2015, aflându-se în perioada de antrenament pentru Campionatul Mondial din Olanda, ce se va desfășura la Apeldoorn, între 26 și 29 Martie 2015. Participarea la cursa de scratch unde a obținut locul 5 și la cursa pe puncte unde s-a clasat pe locul 2 după o evadare spectaculoasă, l-au ajutat să obțină locul 3 în clasamentul general la Palma de Mallorca.

IMG-20150215-WA0005

,,Mă bucur că am prins un loc pe podium la Mallorca, acest lucru este un bun avânt pentru concursurile următoare și mai ales pentru Campionatul  Mondial din Olanda care bate la ușă. Vreau să le mulțumesc sponsorilor, familiei și antrenorului meu care au încredere în mine de fiecare dată” a declarat Eduard Novak la finalul competiției.

Odată cu încheierea competiţiei Mallorca Challenge urmează să se dea startul Campionatului Mondial din Olanda la para-ciclism unde Eduard Novak va reprezenta România și va concura alături de profesioniști din țări ca Cehia, Spania, Argentina etc.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =