Acum citesti
Dunav Ultra anunță Persina by Bike 2023!

Dunav Ultra este un eveniment deosebit care are loc în fiecare an, în Bulgaria și presupune traversarea țării pe bicicletă, de la vest la est, de-a lungul graniței de nord și de-a lungul Dunării.

Anul acesta Dunav Ultra vine cu un nou eveniment-concurs și ne propune Persina by Bike! Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2023, în orașul Belene din Bulgaria. Va fi practic un festival al bicicletei!

În cadrul festivalului vor avea loc și concursuri de bicicletă, cel mai important fiind cel de gravel Belene-Nikopol-Belene, cu un traseu extrem de rapid. În „tabăra de baza” va fi amenajat un camping păzit, iar participanții vor avea acces la piscină, barul de vară, barbecue, muzică și berea Dunav Ultra.

Tot la Persina by Bike vei putea face și un „safari” pe Dunăre, navigând spre insula Persin. De asemenea, vei putea merge în „Maldivele Bulgariei”, vizitând și „Flotila” Asociației AMUR.

Cât de curând se vor lansa înscrierile care vor porni cu prețuri „early bird”. Înscrierea va include cazare la cort sau la hotel, în funcție de opțiunea aleasă. Evenimentul este susținut de Primăria Belene, Primăria Nikopol și Fundația America pentru Bulgaria.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =