Acum citesti
Asociația GO4FUN te cheamă la Parada Micilor Bicicliști 2023, București și Cluj-Napoca!

1 iunie este Ziua Copilului, iar momentul este perfect pentru un eveniment deosebit organizat special pentru micii bicicliști. În acest sens Asociatia GO4FUN organizează Parada Micilor Biciclisti 2023 pe 1 iunie la București și pe 3 iunie la Cluj-Napoca.

De la organizator:

București

„De 1 iunie, în Drumul Taberei oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm și ne distrăm în cartierul de vest! Intra și tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii: West Side Story, powered by București FM un eveniment organizat de Go4fun, Road Grand Tour și Primăria sectorului 6.

Pe 1 iunie centrul distracției e în cartierul de vest! Sărbătorim într-o zi cât alții în trei :

Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

Unde? Pe Bulevardul Drumul Taberei între orele 9-18 te așteptăm la Parada Micilor Bicicliști ediția a 8-a, West Side Kids Race și la amfiteatrul din parc unde vei avea parte de spectacole, muzica și dans.

Parada Micilor Bicicliști are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier.

Anul acesta Parada Micilor Bicicliști ajunge în cartierul de vest! Pe biciclete mari sau mici, cu sau fără pedale, cu sau fără roți ajutătoare, pedalăm la Parada Micilor Bicicliști dar și la West Side Kids Race, o competiție care își propune să ofere copiilor prima lor experiență de concurs de ciclism pe trasee adaptate și dedicate categoriei de vârstă”.

Surprizele pregătite de organizatori:

– Parada Micilor Bicicliști West Side
– West Side Kids Race cu Road GRAND Tour KIDS și #apedalforward
– West Side Story Bucuresti FM,

Cluj-Napoca

„Pe 3 iunie, în Cluj-Napoca – Piața Unirii, oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm și ne distrăm în centrul municipiului, pe carosabil, în zona aripii de est a pieței! Intra și tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii, powered by Itsy Bitsy un eveniment organizat de Go4fun cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Participarea este gratuita!

Pe 3 iunie sărbătorim într-o zi cât alții în trei:

• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

Unde? Piața Unirii – aripa de est. Traficul auto este restricționat.

PARADA MICILOR BICILIȘTI – copiii sunt invitați de Go4Fun să parcurgă probele și jocurile pregătite special pentru ei pe carosabil. În ordinea în care doresc, de câte ori doresc, fără a fi un concurs, ci doar o plimbare relaxată pe biciclete alături de prieteni bicicliști. Vor fi pregătite probe de abilități adaptate fiecărei categorii de vârstă: plimbări în pluton cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliștilor; pedalare printre jaloane cu respectarea indicatoarelor de circulație; jocuri pe bicicleta; zona de relaxare creativa și în siguranță, cu însușirea prin joc a regulilor de circulație specifice bicicliștilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − thirteen =