Acum citesti
Apuseni Winter MTB 2023 anunță prima ediție!

Sâmbătă, 8 aprilie, va avea loc prima ediție a concursului de mtb Apuseni Winter MTB! Evenimentul are loc la Buscat, Cluj și constă într-o coborâre cu bicicleta pe pârtia albastră de la Buscat Resort în care toți concurenții pornesc în același timp de la start, câștigător va fi declarat concurentul care trece primul linia de sosire.

Concursul este de tip open, neexistând categorii de vârstă, adresându-se adulților și adolescenților născuți în 2007 sau mai mari, dar pot participa și minorii dacă au acordul părinților. Taxa de participare este 30 lei. La Apuseni Winter MTB 2023 nu va exista podium, în schimb va fi premiat doar câștigătorul cursei. Obligațiile participanților sunt purtarea căștii de protecție, tip MTB și a ochelarilor de protecție, tip goggles. Interesant este că e permisă și participarea bicicletelor electrice însă fără să aibă instalată și bateria.

Despre stațiunea Buscat

La Buscat te așteaptă o pârtie pentru începători dotată cu covor rulant, pârtia albastră (1300 m), pârtia verde (1700 m), pârtia roșie (800 m) și pârtia neagră (900 m). Acestea sunt deservite de un telescaun cu două locuri. Începând cu 2022 va fi disponibil un teleschi în zona superioară a pârtiilor roșie, neagră și verde. Pârtiile sunt suspendate la intersecția cu șoseaua, fiind unite în vârful muntelui Buscat și la poalele muntelui, lângă telescaun. Accesul se face din localitatea Băișoara, prin Stațiunea Muntele Băișorii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + twelve =