Acum citesti
Aiton Bike și Tour de Tur vor avea loc anul acesta pe 9 aprilie și 21 mai!

Rupicapra Team anunță Aiton Bike pe 9 aprilie, iar Societatea Carpatină Ardeleană din Satu Mare anunță Tour de Tur pe 21 mai!

De la organizator:

În 2021 Rupicapra Team a decis să reintroducă pe paleta sporturilor montane clujene concursurile de MTB din împrejurimile Clujului, astfel în 9 aprilie 2022 se deschide sezonul cu Aiton Bike, o competiție într-o locație retrasă, lângă cel mai bătrân frasin din Europa.

Vom avea un traseu de 20 și unul de 40 de kilometri, ambele pornind din Comuna Aiton, și care vor parcurge o parte suprapunându-se cu traseul Circuitul Clujului Kolozsvár Kör 100 din zona Feleacu, traversând localitatea Sărădiș (sătuc cu doar 66 de locuitori), creasta deasupra satului Gheorgheni și pădurea din imediata vecinătate a comunei Aiton. Traseul scurt (de 20 km) oferă o singură ocazie de a le admira, iar dacă se optează pentru traseul lung (de 40 km), atunci ele pot fi examinate și a doua oară.

Tour de Tur, organizat de Societatea Carpatină Ardeleană din Satu Mare, va avea loc în Satu Mare, pe 21 mai, lângă Lacul Mujdeni, iar traseele trec prin peisaje unice din Ariile Protejate „Râul Tur”. Vom avea tot două trasee: unul de 34, și unul de 44 de kilometri.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + twelve =