Acum citesti
Bike Mine – bomba antifurt pentru biciclete

bike-mine-exploding-bicycle-theft-alarm-0-600x385Un lucru e clar şi hoţii de biciclete au confirmat: orice bicicletă poate fi furată, unele mai uşor iar altele mai greu. Evitarea furtului este un joc de descurajare, de a convinge hoţul să fure o altă bicicletă unde treaba ar fi mai simplă.

Yannick Read a rămas fără bicicletă şi motocicletă, care i-au fost furate în Londra, aşa că s-a gândit la un sistem care să îl alerteze dacă cineva încearcă să îi fure bicicleta. Avea nevoie de ceva suficient de zgomotos să îl trezească din somn şi, eventual, chiar să sperie hoţii. Aşa a luat naştere Bike Mine, o mini bombă prinsă pe bicicletă ce explodează în momentul în care cineva încearcă să plece cu bicicleta.

bike-mine-exploding-bicycle-theft-alarm-1-600x396Kit-ul include trei cartuşe, practic cartuşe de armă fără proiectile, banda de prindere şi firul de comandă.

După cum se poate vedea în filmul de prezentare, cartuşul se încarcă simplu, se potriveşte cuiul şi firul până la spiţe. Sistemul are o protecţie de cauciuc care are grijă să nu fie afectat cadrul bicicletei. Marea întrebare este totuşi câte astfel de detonări rezistă un cadru…

Proiectul a fost lansat pe Kickstarter, unde se poate achiziţiona un kit la preţul de 49 lire sterline sau două kit-uri la 99 lire sterline, ultima variantă incluzând şi trei cartuşe suplimentare.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =