Acum citesti
Bell lansează noua Event XC cu MIPS la preţ accesibil

Introducerea sistemului MIPS a fost pentru o perioadă bună de timp principala ştire în lumea căştilor pentru ciclism. Multi-Directional Impact Protection System este opţiunea integrată în casca de ciclism care reduce forţele de rotaţie care sunt exercitate asupra creierului în cazul unei căzături.

Dacă până acum se pare ca era destul de uşor de integrat noul sistem de protecţie la căştile mai scumpe, provocarea consta în instalarea MIPS-ului la căştile din categoria entry-level, cele pe care şi le permit majoritatea cicliştilor. Bell consideră că MIPS nu este doar pentru cicliştii înrăiţi ci pentru oricine practică acest sport. Rezultatul a fost includerea acestui sistem şi în casca Event XC care are un preţ de 90$, doar cu 20 $ mai mult decât modelul fără MIPS.

Bell Event XC MIPS 01Construită fiind folosind sistemul de potrivire pe cap Twin Axis Gear (TAG) noua Bell Event XC MIPS oferă 22 fante pentru ventilaţie şi cozoroc reglabil pe înălţime. Mărimile disponibile sunt S, M şi L greutatea anunţată fiind de 312g. Culorile pentru această cască sunt negru mat sau negru mat cu alb.

Bell Event XC MIPS 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − three =