Acum citesti
Triton Sport face echipă cu nemții de la Bergamont

Sub sloganul “Bikes for different stories”, cei de la Bergamont construiesc cate o bicicleta pentru fiecare ciclist amator sau profesionist. Avand in vedere ca ai de ales intre variante de oras, MTB hardtail, MTB full suspension, cross, trekking, race, urban, e-bikes si biciclete pentru copii, noi credem ca si-au indeplinit misiunea.

Bergamont are ce ii trebuie pentru a construi biciclete solide si puternice. Ingineri cu experienta, adunati laolalta de pasiunea pentru biciclete, lucreaza impreuna pentru a face orice cursa memorabila. Nu mare ne este mirarea cand reusesc sa patenteze inventii precum Coax Pivot System. Prin pozitionarea furcii spate in jurul axului spate, CPS asigura franarea fara trepidatii si fara efecte negative asupra suspensiei, prin decuplarea maxima a franei si a suspensiei. Iata cum functioneaza acest sistem:

Din primavara aceasta, puteti gasi la Triton Sport gamele de biciclete Vitox si Helix.

Reprezentantele hardtail-urilor de 26”, Vitox reprezinta solutia pentru cei care doresc o bicicleta all-inclusive. Cu un nou look al furcilor si un design ingenios, aceste biciclete iti asigura o cursa de pomina in padure sau pe camp, dar si o plimbare relaxanta in oras. La Triton Sport poti gasi modelele 5.2, 6.2 si 7.2.

Daca iti doresti o bicicleta cu care sa te poti antrena pe potecile de padure sau pe strazile orasului, gama Helix sigur te va multumi. Cu un aspect elegant, dar totusi practica, bicicleta aceasta te va surprinde prin agilitatea si viteza ei. Te asteptam la Triton Sport cu modelele 2.2, 3.2 si 4.2.

Pentru ca se inspira din povestile clientilor, angajatilor, distribuitorilor, partenerilor si prietenilor sai, cei de la Bergamont reusesc intr-adevar sa construiasca biciclete care se adapteaza perfect la nevoile fiecaruia.

Toate detaliile pe biciclete.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − fifteen =