Acum citesti
Top Deals – 3 MTB-uri FS de top la prețuri waw

Top Deals de la Freerider e un proiect gândit să îți aducă cele mai tari biciclete la prețuri incredibile. Pentru asta, am umblat la magazine și am căutat ofertele, le-am selectat cu atenție și le-am adunat toate în pagina Top Deals.

Printre acestea se regăsesc 3 modele de MTB full-suspension renumite, regăsite pe cele mai tari trasee și în cele mai dure curse din lume, toate cu reduceri waw special pentru tine!

Specialized Enduro Elite 29 model 2019

O legendă vie a coborârilor pe trail-urile cele mai provocatoare, Specialized Enduro a fost mereu visul iubitorilor de MTB extrem! Înlocuit în 2020 cu un nou model, versiunea 2019 este acum la un preț incredibil, cea mai mare reducere oferită în pagina noastră de selecții!

Cu un cadru din carbon Fact 9r și o cursă a suspensiei de 160 mm, Enduro e gata să coboare orice potecă și să sară peste orice obstacol, dar în același timp nu se sperie nici de urcări. Suspensiile Fox asigură ca totul să funcționeze impecabil! Bicicleta rulează pe roți de 29 Roval Traverse, ce trec peste orice obstacol cu ușurință păstrând viteza iar jantele cu lățimea internă de 30 mm încălțate cu anvelope Butcher oferă stabilitate și aderență de top.

Transmisia e conformă cu tehnologiile actuale: sunt folosite componentele SRAM Eagle 1×12, cu o funcționare simplă și eficientă și cu rapoarte suficiente pentru urcări și pentru coborâri. Frânarea e asigurată de etrierii cu 4 pistoane Avid Code R și de discurile de 200/180 mm.

Mondraker Foxy R 29 2020

Tot din lumea Enduro vine încă o bicicletă cu reducere substanțială! Este vorba de modelul Foxy R 29 de la Mondraker, producător cunoscut pentru cadrele lor inovatoare și extrem de ușoare!

Cu un cadru din aluminiu foarte ușor ce are integrat sistemul Zero Suspension cu o cursă de 150 mm, împreună cu o furcă de 160 mm, Foxy R e capabilă de orice traseu, fie el pe munte sau în bikepark! Și cum îi stă bine unei biciclete de enduro, te va urca fără efort înapoi în vârf!

Suspensiile Fox sunt de calitate premium și garantează o funcționare de vis. Roțile DTSwiss sunt recunoscute pentru performanță și fiabilitate și nu mai au nevoie de nicio recomandare, pe jantele de 30 mm fiind montate anvelopele Maxxis Minion și Aggressor, două modele de referință pentru MTB-ul extrem!

Transmisia este în varianta modernă 1×12, respectiv SRAM GX Eagle, împerecheată cu frânele SRAM G2 RSC cu discuri de 200/180 mm care fac o treabă excelentă când traseul o ia la vale serios!

Cannondale Scalpel SI 6 2020

A treia bicicletă oferită la un preț promoțional de nerefuzat este Cannondale Scalpel SI 6, versiunea de intrare în gama competițională de XC Full-suspension a celebrului producător american! Practic este vorba de un full-suspension de top la un preț de bicicletă hardtail!

Scalpel SI 6 este construită în jurul cadrului din aluminiu C1, cel mai performant material metalic din gama producătorului american, cu greutate și proprietăți aproape identice cu cele ale carbonului dar cu un preț mult mai accesibil. Tot pentru a oferi un preț mai bun, bicicleta e echipată cu furca RockShox Reba RL, probabil cea mai iubită furcă de pe piață, datorită fiabilității și raportului său performanță/preț excelent. Cu o cursă de 100 mm, ea lucrează împreună cu amortizorul RockShox și cu bascula fără pivot pentru a oferi cele mai bune performanțe posibile pe un traseu de XC!

Transmisia este una fiabilă și ușor de întreținut, cu componente Shimano XT și SLX și cu angrenajul superb Cannondale Si, cu foaie de 32 și bloc de 11 pinioane 11-46, gata de orice provocare. Frânarea e asigurată de sistemul Shimano MT400 cu discuri de 180/160 mm, puternic și cu o întreținere ieftină și ușoară! Bicicleta rulează pe roți cu jante WTB de 23 mm și butuci Formula, echipate cu anvelopele performante și rapide WTB Ranger.

Intră acum pe pagina Freerider Top Deals și vezi aceste modele dar și alte oferte de nerefuzat ce ți le-am pregătit! Nu mai aștepta, stocurile sunt foarte limitate!.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + four =