Acum citesti
Top 5 cele mai scumpe biciclete de pe eBay

Bicicletele scumpe reprezintă de multe ori subiectul unor dezbateri încinse: nu sunt oare supraevaluate? Pe eBay, există câțiva posesori de biciclete vintage sau rare, care în prezent valorează mai mult decât câteva automobile laolaltă. Unele reușesc să depășească chiar și prețul unei garsoniere. Să vedem despre ce este vorba.

Locul 1 – Bowden Spacelander 1960 – 42.000$

Doar 522 de exemplare construite și cu un cadru realizat din fibră de sticlă, această bicicletă reprezintă o atracție pentru colecționari. Detalii complete și istoricul modelului, aici.

Locul 2 – Tandem Colnago Ferrari MTB – 35.000$

Nu doar că este realizarea lui Ernesto Colnago, dar este un tandem ce poartă oficial sigla Ferrari, iar cadrul este acoperit cu vopseaua ce poate fi întâlnită și pe automobilele sport. Colnago a construit acest tandem special pentru Ferrari pentru recunoașterea și aprecierea relației de lungă durată. Este livrată și cu un certificat de autenticitate de la Ferrari S.p.A. Detalii, aici.

Locul 3 – Gary Fisher Procaliber 1991 – 24.999$

La o primă vedere n-ai spune că este vorba despre o bicicletă scumpă, dată fiind vechimea acesteia și posibilitatea de a fi ușor confundată cu un model de duzină. Pentru că se află într-o stare foarte bună, aproape ca nouă și pentru că este unul dintre primele modele construite de Gary Fisher, proprietarul o scoate la vânzare pentru 25.000$. Detalii, aici.

Locul 4 – Colnago Forever – 24.300$

Din nou Colnago: de data aceasta este vorba despre o cursieră foarte rară, din care doar 50 au fost produse și vândute în lume. Detalii pe larg, aici.

Locul 5 – Christini All Wheel Drive – 20.000$

Acesta este ultimul exemplar produs din bicicleta cu tracțiune pe ambele roți, de la Christini. Bicicleta este un youngtimer în schimb nu vei întâlni prea mult în lume, de aici și prețul foarte mare. Detalii despre sistemul de tracțiune integrală, aici. Bicicleta a strâns până în prezent 25 de oferte.

(fotografii: eBay)

Dacă deții o bicicletă rară pe care dorești s-o faci cunoscută, te invităm să lași în caseta de comentarii un link către o fotografie a acesteia, sau să ne povestești câte ceva despre aceasta.

Vezi Comentarii (4)
  • Buna seara. M-ar interesa mai multe detalii despre ultima bicicleta. Ar fi interesant un articol. Si nu sunt modele mai accesibile. Mi se pare foarte interesanta ideea. Poate functioneaza cu adevarat 🙂

  • Buna seara.
    Sunt din Oradea , si detin o bicicleta pliabila, marca Sicur Brevettato , cu 3 viteze in butuc . As dori daca se poate , sa aflu mai multe informatii despre aceasta firma .Eu am cautat si nu am gasit nimic . Daca aveti si imi puteti da orice informatii , v-as fi recunoscator .
    Va multumesc anticipat .

  • Buna ziua! Am o bicicleta DHS cu cadru de fibra de sticla ( desptul de ” ciudata ” fata de ce vedem zilnic prin orase. Are cineva mai multe detalii despre aceste biciclete? Sau un link ceva

  • Bună ziua,dețin doua cursiere,una alba,cadru Columbus cu furcile cromate și are pe cadru niște însemne de forma unor inimioare negre,echipare Gipieme,pe cadru scrie și OSLRER si sub angrenaj are seria 50. A doua dintre ele are gravat pe cadru și angrenaj CHIRICO și stema este aproape identica cu cea COLNAGO doar ca are patru cerculete și unul mic în centru in loc de trefla la acel simbol,am crezut ca e un colnago dar nu,are sub angrenaj seria 0.2 și patru cerculețe decupate din cadru cu unul mic în centrul lor,stiți cumva ce ar putea fi și cit valoreaza ambele?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + nine =