Acum citesti
Puky – Soluția nemțească pentru copilul tău

PUKY – este un brand 100% „Fabricat in Germania” . Numele vine de la competenta in dezvoltarea vehiculelor pentru copii  – un standard de inalta calitate, care este garantat de proiectare asistata de calculator si de zeci de ani de experienta.

PUKY si-a inceput viata prin construirea de biciclete echilibrate, dar curand sa mutat in segmentul de vehicule de jucarie, cum ar fi carturile, triciclete si scutere. PUKY gestioneaza o selectie de mai mult de 50 de produse diferite. Aceste jucarii sunt disponibile pentru copii de 2 pana la 10 ani.

PUKYlino red

Trotineta/Scooter Copii Gentuta pentru Ghidon
Puky Go Cart Bicicleta fara pedale Tricicleta Puky

Puky are o experienta de peste 60 de ani in productia de vehicole pentru copii, primele articole iesind din fabrica in 1949. In momentul de fata Puky domina piata bicicletelor echilibrate in 15 tari din Europa, precum si in tari din America, Asia si Australia.

Procesul de control al calitatii pentru bicicletele Puky este intarit printr-un proces extins de testare, care acopera fiecare parte a liniei de fabricatie. De la aprovizionare pana la iesire. Acest proces intern este apoi completat de catre institutiile de testare din afara Germaniei. PUKY livreaza produsele pentru copii in asa fel incat sa fie placute, foarte fiabile si sigure.

Vehicule pentru copi – PUKY  sunt produse in fabrici ultra moderne care utilizeaza tehnologii ecologice si depasesc cu mult cerintele europene si americane. Intreaga filosofie de la PUKY este de a produce jucarii sigure, distractive si de incredere, insa acestia nu se opresc niciodata la aceste cerinte de baza. In mod constant Puky inoveaza si imbunatateste metodele de control al calitatii.

Va invitam sa vedeti produsele din gama Puky in magazinul PerfectBike.ro !

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − seven =