Acum citesti
Profil de rider (IX): Irina Dumitru

irina_dumitru_1Nume: Irina Dumitru
Data nașterii: 17.03.1993
Disciplina: Mountainbike XCO – XCM, sosea, velodrom si cyclocross.
Din: Gornet-Cricov, Prahova.
Pe bicicleta din: Cred ca aveam 8 ani cand am reusit sa-mi mentin singura echilibrul pe un mountainbike fara roti ajutatoare. De atunci si pana acum aproximativ un an si jumatate m-am suit pe orice bicla prindeam, deoarece nu am avut una personala.
Pe mountainbike din: iulie 2012
Pe cursieră din: februarie 2013
Bicicleta: Giant
Echipa: Giant Team Romania si CS Petrolul Ploiesti
Sponsori: Giant

Trasee preferate: Deocamdata imi plac toate, avand in vedere ca sunt foarte putine pe care am pedalat a 2-a oara, majoritatea parcurgandu-le o singura data. Asadar nu m-am plictisit de niciunul.
Romania: cele mai spectaculoase, atat ca atmosfera de concurs cat si ca dificultate au fost: Red Bull MoonTimeBike, Prima Evadare, XCO Paltinis, Maratonul Vinului – Urlati si toate competitiile din cadrul turneului „Road Grand Prix”, organizat de Alex Ciocan.

irina_dumitru_2Cel mai bun loc obținut în cadrul unei competiții: Toate concursurile incheiate pe cea mai inalta treapta a podiumului, indiferent de concurenta si de tipul competitiei.
Cea mai slabă clasare obținută în cadrul unei competiții: Locul 4 la Red Bull MoonTimeBike 2013, acesta fiind si singurul concurs la care nu am urcat pe podium 😀
Cea mai lungă distanță parcursă pe bicicletă: 170 km (antrenament in pluton de baieti)
Cea mai dificilă competiție din țară este: Traseul de XCO – Paltinis, dar pe conditii cu noroi orice competitie poate sa devina foarte dificila , chiar daca traseul in sine este usor in conditii „uscate”.
Zona preferată pentru antrenamente: Locuiesc intr-o zona de deal si am trasee superbe atat de off-road cat si de sosea. Le savurez din plin la fiecare iesire si orice antrenament devine o placere cand admir acele peisaje, indiferent de conditiile climatice.
Brand de biciclete preferat: Giant
Rideri preferați: Marianne Vos – ii urmaresc evolutia si visez ca intr-o zi voi pedala si eu la un nivel macar apropiat.
Ce te motivează: orice succes si, mai mult, orice insucces.
Cine te motivează: pasiunea pe care o am fata de ciclism si oamenii frumosi care practica acest sport.
Alte activități sportive: alergare, gimnastica, iar de iarna trecuta cochetez cu snowboard-ul
Cum te menții iarna: sala, alergare, home trainer si NU shaorma 😀

irina_dumitru_3

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 17 =