Acum citesti
ProBike a deschis unul dintre cele mai mari magazine din București

pro_bike_bucuresti_1Cu o suprafața de aproximativ 300 metri pătrați, ProBike a deschis unul dintre cele mai mare dar și mai aerisite magazine din București. Acesta este localizat în strada Teodosie Rudeanu, numărul 3, lângă fosta Primărie a Sectorului 1.

Reprezentanții ProBike au declarat că au dorit un magazin aerisit, fără biciclete înghesuite, care să permită clienților să le admire în toată splendoarea lor, mai ales că poți vedea câteva exemplare de biciclete high-end, de la Specialized, Scott sau Merida dar și Cross, pentru cei cu bugete mai reduse, toate aranjate pe categorii: biciclete de munte, cursiere, biciclete de copii sau biciclete pentru sporturi extreme. În plus, în magazin mai pot fi regăsite diverse accesorii sau componente pentru biciclete.

Cu un număr de 4 angajați, cei de la ProBike mizează pe servicii de calitate oferite clienților, atât pe partea de vânzări cât și pe partea de service. Iar în acest sens, service-ul are o cameră dedicată, separată, dar care este închisă cu un geam mare, permițând clienților să asiste la toată acțiunea.

Deci, dacă vrei să vezi cele aproximativ 80 de biciclete expuse în magazin, te invităm să dai o fugă până la ProBike. Iar dacă vii pe bicicletă, află că există și o parcare interioară, așa ca să nu stai cu grija bicicletei în timp ce vei admira modelele de top.

via ProBike

Vezi Comentarii (2)
  • E extraordinara treaba cu parcarea interioara! Nu de multe ori, cand vroiam sa vizitez un magazin dedicat bicicletelor, trebuia sa ma uit cand la ce vroiam sa cumpar, cand la bicicleta, de frica sa nu mi se fure cate ceva de pe bicicleta :)). Si nu cred ca sunt singura care face asta…
    Oricum, ma bucur foarte mult ca ati deschis magazinul din Bucuresti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − 2 =