Acum citesti
ProBike a deschis un nou magazin în Brașov

Un mare pas înainte? Cu siguranță! Aș completa cu faptul că ProBike poate fi denumit pe drept cuvânt un deschizător de drumuri odată cu inaugurarea noului magazin de biciclete, din Brașov.

Desfășurat pe o suprafață totală de 450 de metri pătrați, efortul mare al celor de la ProBike poate fi admirat cu ochiul liber în fiecare colț al magazinului. De la biciclete entry-level până la cele high end și de la componente până la accesorii sau echipament, gama este variată și de ce nu, impresionantă atât prin calitate cât și prin cantitate. Practic, oricine poate găsi produsul de care are nevoie.

Mai mult decât atât, îți pot spune că ProBike țintește sus nu doar prin imagine ci și prin ceea ce unor magazine încă le lipsește și anume client service-ul. În cele două ore petrecute aici am putut remarca cumpărătorii plecând cu zâmbetul pe buze și am putut remarca amabilitatea personalului, iar aceasta este poate cea mai mare satisfacție la final de zi, atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător.

Dacă ai timp, treci și vizitează magazinul. Întreg conceptul celor de la ProBike este o lecție de învățat, indiferent dacă te afli în tabăra cumpărătorilor sau a vânzătorilor. Iar dacă din întâmplare îți par ușor exagerat, te invit să vizualizezi galeria foto.

Dragoș Mitroi
Brașov, România

Vezi Comentarii (14)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − fifteen =