Acum citesti
Hai la Earn Your Trails Mtb Camp

Pentru că e vară și pentru că mulți dintre voi își doresc să pedaleze pe trasee cu poteci tehnice și priveliști spectaculoase, The North Quest stabilește cadrul ideal pentru un weekend de neuitat în spatele ghidonului. La Earn Your Trails Mtb Camp desfășurat între 7 și 10 iulie, pasionații de mountain biking și de munte se adună la Colibița în județul Bistrița pentru un camp de 3 zile în care felul principal îl constituie traseele variate și atractive din Munții Călimani. Zona din jurul lacului Colibița constituie un teren de joacă ideal pentru orice mountain biker atras de ture lungi, cu urcări pe drumuri forestiere netede și trail-uri tehnice care taie versanții împăduriți ai Călimanilor. Lacul Colibița așteaptă să te răcorească după turele din timpul zilei, iar după masa vei putea să te relaxezi la o serie de prezentări pe tema sportului preferat cu o bere rece în mână, digerând experiența zilei! Sună bine? Noi credem că da!

7-10 iulie

Ce presupune Earn Your Trails Mtb Camp din perspectiva riderului? Efort susținut în șa pe urcări urmat de zone scurte de pushbike, toate astea pentru a ajunge la cireașa de pe tort: cei peste 30 de km de single trail tehnici, dar ciclabili pe potecile din Munții Călimani. La Earn Your Trails Mtb Camp vei putea parcurge o parte însemnată din poteca poreclită Via Maria Theresia, potecă din care am selectat cea mai abordabilă zonă pentru a fi parcursă la camp.

Via Maria Theresia
Via Maria Theresia

Tabară de bază, așa cum am numit-o noi, e constituită din două pensiuni identice construite recent și situate în proximitate una de cealaltă, participanții fiind cazați în camere cu două locuri, televizor, baie proprie cu duș/wc și wifi. Sâmbătă seara vom organiza un grill în aer liber acolo unde atmosfera specială va fi garantată.

IMG_2772

Una dintre cele două pensiuni de la Earn Your Trails Mtb Camp

La Earn Your Trails Mtb Camp veți putea alege unul dintre cele trei pachete disponibile, prețurile începând de la 365 lei. Pachetul Eagle conține cazare cu demipensiune, 3 trasee în Munții Călimani cu Robert Dobai, prezentări teoretice privind antrenamentul, nutriția și alte particularități ale mountain biking-ului, loc pentru spălat bicicleta, pachețel pentru ture, grill party, stickere și tricou.

Pentru mai multe detalii și pentru înscriere accesează: http://thenorthquest.com/colibita-camp/  sau pagina de facebook www.facebook.com/thenorthquest/ .

Dacă nu te-am convins încă, atunci poate imaginile următoare o vor face. Enjoy!

DSC_0095
Trails
IMG_2782
Via Maria Theresia care veghează peste Colibița!

IMG_2842

DSC_0074IMG_3186IMG_3235O mică galerie cu câteva impresii de pe trasee. Zonele cu adevărat spectaculoase le vei putea vedea de abia la Camp!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − 4 =