Acum citesti
Echipează-te de schi cu clăpari Lange la prețuri incredibile

Zăpada deja a apărut ușor pe crestele munților, începutul unui nou sezon de schi fiind aproape. Magazinul Click4sport îți face o surpriză! Prețuri promoționale la clăparii Lange!

Cu o istorie ce începe în 1948 și cu o evoluție în paralel cu cea a schiului alpin modern, Lange au fost mereu pe podiumul celor mai tari competiții, fiind clăparii preferați a unor schiori de renume, cum ar fi Alberto Tomba!

Azi te poți și tu echipa cu o pereche modernă de clăpari, dar plină de istorie. Mai mult, prețurile promoționale par a fi de final de sezon, însă nu, sunt disponibile chiar acum!

Indiferent dacă ai nevoie de o pereche de clăpari lejeri, pentru amatori, cum sunt Lange SFT 80 sau de o pereche performantă Lange World Cup, chiar și modele feminine în culori atractive cum sunt Lange CRL 70 WMN sau pentru copii – Lange My First – toate sunt acum disponibile la Click4sport cu reduceri reale de până la 75!!!

Intră și tu chiar acum să te convingi! Iarna asta atacă pârtiile cu o pereche nouă de clăpari Lange! Reducerile incredibile sunt la Click4sport!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + seventeen =