Acum citesti
Devron Riddle în Postăvaru: testul final

Desigur, traseele din Postăvaru nu sunt prima alegere pentru niciun om normal care se menajează atunci când vine vorba să le parcurgi cu o bicicletă entry-level. Însă pentru că am tot chinuit Riddle-ul în decursul acestui sezon, ca să vedem cât de bun este, a trebuit să găsim niște trasee care să reprezinte testul final. Iar Postăvaru era numai bun pentru ceea ce planificasem.

Mă rog, nu a mers totul chiar ca uns…

Astfel, Devron Riddle a trecut prin mai multe filmări, ieșiri pe munte, pe trasee de enduro, a participat și la un maraton, am făcut trial și game of bike cu ea, iar până în prezent probleme cu bicicleta au fost zero. Inclusiv roțile au rămas intacte după săriturile din Postăvaru, dar cred că ar merita menționat că Andrei, care s-a dat cu bicicleta acolo, știe ce face și în acest fel menajează bicicleta mai mult decât ar face-o cineva care pur și simplu se aruncă cu ea la vale. Important este însă că nu a trebuit să înlocuim nicio piesă, nici măcar o consumabilă din primăvară și până acum.

Altfel spus, Riddle-ul a trecut toate testele cu brio. Iar ca să vezi și ce s-a întâmplat în Postăvaru, te invit să urmărești filmul de mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 5 =