Acum citesti
Daniel Crista despre victoria de la MoonTimeBike

Colega noastră Irina i-a adresat câteva întrebări marelui câștigător de ieri de la MoonTimeBike, Daniel Crista, pentru a afla mai multe detelaii despre cum s-a văzut cursa din punctul lui de vedere. Iată ce ne-a povestit:

crista1.Salut Dani! Felicitari pentru victorie! Cum ai descrie cursa de ieri, dat fiind faptul ca ai avut un duel serios cu Marius Petrache?

Hmm, una foarte grea, traseul a fost mai greu decat anul trecut, nu aveam timp de revenire in nicio zona. Petrache a mers foarte bine pe coborare si asta mi a facut ziua mai grea, eu trebuia sa depun un efort in plus ca sa il ajung pe urcare. Dar stiam ca pot sa il bat pe ultima urcare, cea mai grea de pe traseu, il vedeam ca in fiecare tura ii cedeaza picioarele. In ultima tura greseala lui a fost ca pe ultima urcare el era pe ultimul pinion si a incercat sa mai caute pinioane si i-a intrat lantul intre spite.

2.Care a fost strategia de cursa? Ai avut un avans considerabil in fata celorlalti sositi.

Strategia a fost simpla, am atacat din start, desi startul meu a fost unu prost, am pierdut 20 de pozitii, dar le am recuperat rapid. Am atacat, am ramas doar eu Petrache si Logigan si intr un final doar eu si Petrache.

3.Cu Marius cum au decurs ostilitatile si mai ales cum ti-ai evaluat sansele fata de el?

Stiam ca merg mai bine pe urcare, din pacate urcarile erau prea scurte ca sa fac diferenta si el ma prindea de fiecare data pe coborare.

4.Cum ti s-a parut organizarea, asta in cazul in care te-ai mai putut concentra si pe asta.

Organizarea a fost de nota 10, nici nu stiu ce se poate imbunatati… poate doar informarea concurentilor ca daca esti prins din urma trebuie sa ii faci loc celui care trece… unii nu vor sa inteleaga asta si ne putem accidenta.

5.Traseul nu a fost chiar simplu. Care ti s-au parut cele mai dificile portiuni?

Traseul a fost unul foarte tehnic, cea mai grea portiune a fost cea de la radacini.

6.Cum a fost acest sezon pentru tine si ce-ti propui pentru sezonul care urmeaza?

Am avut o crestere constanta inca de anu trecut, m am antrenat constant si sper ca la anu sa fac o surpriza frumoasa 🙂

Felicitari pentru reusita si la mai mare!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − ten =