Acum citesti
Riders Club te invită la Maratonul Dunării 2015

Organizat de Răzvan Jugănaru cu susţinerea echipei MPG, a doua ediţie a Maratonului Dunării, ce se va desfăşura în acest weekend, îşi aşteaptă concurenţii, iubitorii de sport şi natură, pasionaţii de petrecere a timpului liber de calitate, de la mic la mare alături de cei dragi şi îi răsplăteşte cu premii frumoase şi surprize pe întreg parcursul zilei.

maratonul dunarii riders clubCompetiţia se va desfăşura în partea de sud a judeţului Giurgiu, în zona kilometrilor fluviali 456-462. După startul festiv de lângă stadionul din comuna Prundu, traseul duce către pădurile Parcului Natural Comana şi se parcurg cărări făcute de animale şi drumuri forestiere care pot face deliciul oricărui biciclist. Itinerariul urmează drumurile de exploatare agricolă spre liziera de la malul fluviului care oferă o combinaţie interesantă de poteci, drumuri forestiere şi mici secţiuni de plajă. Apoi, traseul se îndreaptă spre terasele viticole de la marginea localităţilor Prundu şi Greaca. După traversarea acestei zone şi parcurgerea unei mici bucle pe circuitul de motocros, este atacată ultima porţiune dinaintea liniei de sosire ce conţine şi o căţărare având lungimea de aproximativ 500 de metri şi o rampă medie 10%.

Însă evenimentul nu se rezumă doar la aspectul competiţional ori la contemplarea cadrului natural. Regăsindu-se la finalul calendarului competiţional, când celor mai mulţi dintre noi le mai dispar pornirile războinice, la această cursă se pune mare accent pe socializare, motiv pentru care, la final, toţi participanţii sunt invitaţi să rememoreze cursa şi clipele frumoase petrecute pe două roţi la un pahar de vin fiert.

Pentru a vă familiariza cu atmosfera de la faţa locului puteţi urmării filmul din 2014.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =