Acum citesti
Critici, laude, sugestii? Exprimă-te aici!

Pentru că toți suntem supuși greșelilor și nimeni nu este perfect, am dori să știm de la tine, cititorule, ce sugestii sau ce critici vrei să aduci revistei FreeRider.ro. Indiferent de natura ideilor sau criticilor tale, te asigurăm că vom ține cont de ele în măsura în care acestea sunt utile, constructive dar și realizabile.


Așadar, indiferent că este vorba de una dintre rubricile site-ului, de forum sau de concursuri, ai la dispoziție rubrica de comentarii de mai jos pentru a ne trimite gândurile tale. Iar cu această ocazie dorim să-ți mulțumim pentru contribuție!


Echipa FreeRider.ro


Vezi Comentarii (14)
  • eu nu inteleg de ce nu se promoveaza mai mult brandurile fabricate in romania…sunt chiar atat de slabe??

    apoi, toata treaba asta cu bicicletele facute in RO cu investitori chinezi…nu conteaza! ei platesc taxe statului roman. deci nu inteleg unde este problema.

    in rest site-ul se tine bine! felicitari!

  • Subscriu la mai multe teste. Si propun pt testare produsele de curatat / lubrifiat pt diverse conditii – ar fi interesant de stiut care sunt mai eficiente. Pt domnul Jianu: am folosit doua biciclete romanesti. Au devenit inutilizabile dupa vreo 2 ani fiecare (in conditiile utilizarii strict in oras + intretinere + reglaje). Pur si simplu nu ma intereseaza produsele care nu rezista nici macar la gradul minim de uzura.

  • Salutare!am si eu o mica problema nu pot face copy-past de pe paginele voastre si ar mai fi ceva :as vrea sa ne instiintati de mai multe promotii la piese, accesorii si biciclete ar fi super!
    restul e la supelativ absolut intru des pe site-ul vostru felicitari!!!

  • O sugestie:

    in sectiunea de teste sa apara mai multe lucruri ce tin de biking: teste pt echipamente + detalii cu magazinul(magazinele) de unde se poate achizitiona produsul respectiv.
    mai multe teste pe partea de city biking (commuter)

  • Mai multe trasee!!! Personal ma intereseaza cate trasee montane practicabile cu piciorul se preteaza la mersul cu bicicleta.

  • Ceva mai multe articole / teste , informatii de la – pentru incepatori pana la avansati , si categoriile de componente si/sau bike-uri sa fie mai vaste , adica voi in afara de DHS 2887 alte biciclete sub 2ooo Ron nu ati pus in teste , sau au fost foarte putine ! Recomandarea ar fi sa puneti mai multe si anumite recomandari , chiar daca nu sunt in categoria dorita de voi (eu chiar nu cred ca biciclistii din RO(cel putin 70% din ei isi permit sa dea pe un bike indiferent de cat de dotat este sau aratos maxim 15oo Ron la promotii) ,dar voi recomandati numai bicle scumpe de tot , iar noi fie ne reprofilam (tipicul imi iau masina de banii aia) , fie ajungem (mare prostie dar asta e, nu ne indeamna si pe noi cineva la mai bine) sa ne cumparam marca No1 din Carrefour sau Velors sau Richbike . Toate bune si mult spor la pedalat!

  • @Liviu: pe site sunt mai multe biciclete sub 2.000 Lei, dar este adevarat ca majoritatea se inscriu in intervalul 2.000 – 3.000 Lei. O sa mai avem si luna aceasta cateva teste cu biciclete de sub 2.000 Lei. Problema cu bicicletele romanesti: modelul DHS 2887 este printre singurele care este echipat cu componente care se regasesc si pe alte biciclete de la producatori renumiti, deci poate reprezenta concurenta. Restul de biciclete asamblate in Romania (VeloRS, Rich) nu sunt dotate pentru a putea fi luate in considerare ca biciclete de munte. In orice caz, vom tine cont de sfat si vom incerca sa introducem mai multe biciclete low cost si sa explicam mai clar pentru ce pot fi utilizate.

    @Andrei Carutasu: a existat intr-o perioada cate un film pentru fiecare bicicleta testata. Tu te referi la filmul de prezentare al bicicletei sau cu bicicleta in actiune?

    @wolf31: nu se (mai) poate face copy/paste deoarece am gasit textele noastre pe alte blog-uri. Este o masura de prevenire a copierii.

    Multumim tuturor pentru sfaturi si pentru timpul acordat completarii acestora!

  • Am apreciat maxim articolul CTM quadra ca fiind de interes pentru mine , insa as vrea daca se poate sa testati si ceva low cost (sau cum le ziceti voi extra low cost (a nu se intelege chinezisme ieftine de carrefour) ; ma refer la marci precum Neuzer , Drag , Leader , (asta chiar m-ar interesa de cum se comporta) , Cross chiar si anumite modele Merida si mai sunt alte cateva tot in categoria pana in 15oo .
    De punctat ca este foarte haios cum voi caracterizati sa zicem o dotare DEORE ca fiind in categorie low cost sau mainstream , dar per total faceti treaba buna . Poate pe parcurs va extindeti si puneti la treaba mai multa lume si o sa aveti mai multe informatii , detalii si orice altceva ar putea dori lumea de la freerider .

  • 10+ la updates. este nevoie si de altceva decat mtb (freerider nu mtbrider:P) teste, tricks, tips, cont pe youtube si multe video, interview-uri…si de la competitii de la noi, poate pana mor vad si eu turul romaniei la ciclism filmat ..bafta !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =