Acum citesti
Competiție în noapte: Red Bull ‘Till Dawn

Daniel Sardan va initia un nou concept de competitie in Romania. Aceasta se numeste Red Bull Till Dawn si va fi o cursa ce se va desfasura in Bucuresti pe parcrsul unei nopti intregi. Suna bine? Hai sa aflam mai multe detalii chiar de la organizator.


1.Salut Daniel! Ne bucuram sa stam dinnou de vorba cu tine. O sa-ti adresez cateva intrebari scurte pentru a ne lamuri in priviinta noii competitii. Care este conceptul concursului Red Bull Till Dawn? Ce anume urmareste?


Salutare Dragos! Red Bull ‘Till Dawn va fi o cursa de anduranta care urmareste oarecum conceptul competitiilor de 24 de ore doar ca aceasta va fi putin mai usoara de 12 ore si se va desfasura noaptea. Va fi o cursa de 12 ore solo fara stafeta dar poti avea echipa de asistenta care sa te ajute sa te alimentezi, sa schimbi casca/ tricou, bateriile frontalelor sau lanternelor de bicicleta, sa te incurajeze sau sa-ti faca putin masaj pana reintri in cursa.


2.Unde si cand va avea loc competitia? Cate categorii vor exista si ce lungime va avea traseul?


Competitia se va desfasura in Parcul Tineretului. Startul va fi sambata seara (2 iulie) la ora 9 si se va termina duminca dimineata (3 iulie) la ora 9. Lungimea unei bucle este de aproximativ 6km. Categoriile momentan sunt masculin si feminin.


3.Cand va avea loc premierea castigatorilor?


Premierea o vom face imediat dupa incheierea cursei.



4.Este Red Bull secretul pentru a incheia aceasta competitie cu succes? 🙂


Da! Clar Red Bull are o instorie intreaga legata de acest tip de concursuri de anduranta in toate sporturile. Eu ma bucur ca reusim sa colaboram si ca sprijina acest sport cu potential in stilul propriu Red Bull.


5.Pentru ce premii se vor lupta participantii?


Premiul cel mare este undeva la 500 de euro. Momentan unele detalii mai trebuiesc clarificate dar pe masura ce ne apropiem acestea vor fi comunicate pe site-ul Red Bull.


Multimum pentru timpul acordat. Ne intalnim acolo. Mult succes cu organizarea, iti tinem pumnii, dar stim cu nu va fi neaparat necesar.


Si eu va multumesc si va asteptam acolo ca participanti, echipa de sustinere, fotografi sau spectatori. Poate fi interesant si ca vizual caci va fi o lunga dara de lumini care se misca printre copaci dar si ca urmarire a participantilor caci asa ii poti urmari indeaproape nu ca la un maraton unde ii vezi doar la start, finish si premiere.


Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + thirteen =