Acum citesti
XCO Forest Trail Somova

1Sâmbătă, 21 mai, Campionatul Dobrogean de MTB continuă cu etapa doi, XCO Zone, Forest Trail Stage

Asociaţia Explorer Tulcea organizează sâmbătă, 21 mai, etapa cu numărul doi a Campionatului Dobrogean de MTB, intitulată XCO Zone Forest Trail. După cum sugerează şi numele, este vorba despre o etapă forestieră, după ce în prima etapă, abilităţile tehnice ale concurenţilor au fost puse la încercare în cariera de piatră dezafectată de la Somova.

XCO Zone Forest Trail se va desfăşura tot la Somova, această zonă fiind, în ciuda aparenţelor, deosebit de ofertantă pentru MTB. Deşi lungimea unui tur de traseu este de doar 5 kilometri, cu 120 de metri diferenţă de nivel, cele cinci tururi pe care le au de parcurs concurenţii, le vor satisface cu siguranţă nevoia de peisaje frumoase si aventuri pe bicicletă, la fel cum am putut experimenta şi la XCO Gold Rush Stage. Nu în ultimul rând, atmosfera este un foarte relaxantă şi amicală, un alt lucru care l-am putut constata. Pentru că este vorba de un campionat cu mai multe curse, încă trei etape fiind programate până la sfârşitul sezonului, primul concurent din clasamentul general este răsplătit şi cu un tricou „dedicat”.

Înscrierile oficiale sunt închise, dar se mai pot face înscrieri la faţa locului, contra sumei de 60 de lei, concurenţii urmând însă a primi doar numărul de concurs, nu şi restul pachetului de înscriere. Pentru mai multe detalii: www.explorertulcea.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =