Acum citesti
A treia rundă din EWS la final

În weekend a avut loc a treia rundă din circuitul mondial de enduro mountain biking. Dacă ediția de anul trecut a fost una demnă de memorat, cea de anul acesta se pare că a depășit așteptările fanilor. Cer senin, soare, o mulțime de fani de-a lungul traseului au reprezentat doar o parte din ingredientele spectacolului a cărui protagoniști au fost fără doar și poate Greg Callaghan și Tracy Moseley. Aceștia și-au adjudecat victoria la categorie după ce au reușit să parcurgă în cel mai scurt timp cele 7 etape specialie programate.

Richie Rude wheel span out of the gate putting some incredible power through the pedals. After a puncture on stage 2 where he finished in 70th place Richie would go on to win 5/7 stages of the day and work his way back to 4th place.

O serie de pene suferite de favoriți în cadrul celei de-a doua etape speciale a avut ca urmare reducerea semnificativă a șanselor unor rideri precum Richie Rude, Martin Maes sau Nico Vouilloz la victoria finală. Ca urmare, într-una dintre cele mai masive reveniri din istoria EWS, Richi Rude a reușit să revină de pe poziția 34 pentru a termina cursa pe ultima treaptă a podiumului. O altă surpriză a reprezentat-o  clasarea pe a doua treaptă a podiumului a veteranului Sam Hill.

The rare Sam Hill smile, he enjoyed himself out there on the course today!

La fete, Tracy nu le-a prea lăsat nicio șansă adversarelor, adjudecându-și toate etapele, exceptându-o pe ultima care i-a revenit Isabeauei Courdurier. Lidera serie, Cecile Ravanel a fost nevoită să se mulțumească cu cea de-a doua poziție. Leah Maunsell a câștigat la categoria fete sub 21 de ani, în timp ce la masters Robin Seymour a venit pe prima poziție.untitled-shoot-0613

Următoarea etapa din circuitul EWS va avea loc în luna iulia în Italia, la La Thuile.

Iago Garay is always one to please the crowds, race run style on stage 7

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 19 =