Acum citesti
Vestul României pedalează: Bike West Tour

Racing Bike Pro Arad depășește simpla ipostază de magazin de biciclete și pune la cale o serie de competiții de ciclism adresate tuturor bicicliștilor, indiferent de vârstă, experiență ori tip de bicicletă. Bike West Tour 2014 este o serie de competiții de mountain bike cross country în diferite formaturi deschisă atât sportivilor licențiați, cât și celor amatori.

bike

Această serie de competiții va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri care participă la această cursă din zona de vest a României, iar pe de alta, dă posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparație cu ceilalți competitori din întreaga țară. Pentru început, campionatul va cuprinde 9 concursuri cu următoarele date de desfășurare:

  • 12 Aprilie – Lunca Mureșului  “Prima Pedala” – Arad
  • 25 Mai – Românești MTB – Romanesti  (Timis)
  • 22 iunie – Maratonul Zimbrilor – Tarcu  (Timis)
  • 29 iunie – Cupa Concordia XCO  – Tapia  (Timis)
  • 19 Iulie – Casoaia Bike Challenge – Casoaia (Arad)
  • 26 Iulie – Route 68 ( Hunedoara )
  • 3 August – Arsenal Park – Orăștie (Hunedoara )
  • 13 Septembrie – Cupa Racing Bike Pro Șiria   ( Arad )
  • 5 Octombrie – Racing To The Top – Șiria, Arad, contratimp pe catarare cu panta medie de 12%

Înscrieri se pot face on-line la această adresă: http://www.racingbikepro.ro/competitii/competitii/competitii-2014/west-bike-tour-2014/

Participanții clasați pe primele 100 de locuri la categoria lor de vârstă vor acumula puncte, iar la sfârșitul sezonului, pe baza punctelor acumulate se vor întocmi clasamentele finale. Traseele competițiilor vor fi alese în așa fel încât să poată fi parcurse fără probleme de către toți participanții. Concursurile se vor desfășura în perioada aprilie–octombrie, urmând ca în luna martie să fie prezentate detaliile și deschise sesiunile de înscriere.

Prin specificul său, campionatul „Bike West Tour 2014” dorește să combine distracția pe bicicletă cu spiritul de competiție, cu mișcarea în natură și promovarea ciclismului ca sport de masă, să ofere oportunitatea tuturor participanților să-și măsoare capacitățile și propriile performanțe și ocazia de a împărtăși cu prietenii pasiunea lor pentru biciclete, în timp ce se distrează într-un cadru organizat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − eight =