Acum citesti
Club Sportiv „Cubs” anunță HEITS Apuseni Bike Cup, a 2a etapă din Cupa Națională de Enduro 2023!

În 2021 Asociația Club Sportiv „Cubs” a lansat prima ediție Apuseni Ski Cup, eveniment care a fost primit cu entuziasm și succes, fapt care i-a motivat să-și extindă orizonturile. Astfel în august același an, o nouă competiție a fost organizată, mai precis Apuseni Bike Cup, cu probe de mtb XC si Enduro.

De la organizator:

„Privind spre viitor, ne pregătim de o nouă ediție a „HEITS Apuseni Bike Cup„. Ne așteptăm ca pe 8 iulie 2023, cicliștii să ne încânte cu noi performanțe și să ne demonstreze din nou pasiunea lor pentru acest sport. Înscrierile sunt deschise.

„HEITS Apuseni Bike Cup”, din acest an, este a doua etapă din Cupa României de Enduro. Deschisă atât amatorilor de MTB cât și profesioniștilor licențiați, acest concurs adună toată pasiunea comunității de cicliști.

Traseul competiției „HEITS Apuseni Bike Cup” va avea patru probe speciale cu poteci naturale, fiecare măsurând între 800 de metri și 1,5 kilometri. Cu un grad mediu de dificultate și câteva zone mai dificile care pot fi ocolite, traseele oferă suficient timp pentru urcare între etape. Înscrierile sunt deschise până pe 5 iulie, cu taxa de participare aplicabilă doar pentru participanții cu vârsta peste 14 ani. Pentru cei mici, proba de Kids MTB este gratuită.

Pe parcursul evenimentului, vă vom asigura puncte de hidratare, locuri de amplasare a corturilor, service bike, precum și un cort de merchandising HEITS Apuseni Cup, de unde puteți achiziționa articole personalizate. În privința mesei și cazării, zona are restaurante și opțiuni de cazare.

Văzând cum aceste competiții au devenit tradiție și cum pasiunea pentru sportul în aer liber crește continuu în inimile participanților, am continuat să le organizăm. Astfel, în 2023 am găzduit si o nouă ediție a Cupei de Iarnă „HEITS Apuseni Ski Cup”.

Fii la curent cu noutățile evenimentului pe Facebook și Instagram!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =