Acum citesti
Maratonul Bucegilor 2012

Cei pasionați de ciclism vor avea ocazia de a explora Parcul Natural Bucegi cu traseele incredibile din zonă în cadrul Maratonului Bucegilor, un maraton de mountain bike cross country, într-un cadru spectaculos, la o altitudine de până la 2000 metri. Traseul, de aproximativ 40 km cu o diferență de nivel de 1000 metri, va avea startul pe platoul Lunca Padinii și va trece pe lângă numeroase obiective turistice: Lacul Bolboci, Șaua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsă, Babele, Cerdacul și Peștera.

Ediția de anul acesta se bucură de implicarea Vodafone, Volksbank, Ciuc, HyperSport, Giant, Generali, 360 Revolution, a autorităților locale precum Consiliul Județean Dâmbovița, Parcul Natural Bucegi, Primăria Moroieni și a partenerilor media Radio Guerilla și 24 Fun.

Festivalul Padina Fest își deschide porțile pentru cea de- a 3-a ediție între 1 și 5 August pe Platoul Lunca Padinii din Munții Bucegi și îi așteaptă pe toți cei care doresc să se alăture mișcării într-un cadru organizat în care respectul pentru natură este pe primul loc in prioritățile organizatorilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 11 =