Acum citesti
Invazia e pregătită: 1.300 de cicliști pregătesc asaltul de Ziua B

Primul reper important al sezonului de pedalat 2014 va fi, foarte probabil, Ziua B, ziua în care cel puțin 1.300 de cicliști, recreaționali și amatori în marea lor majoritate, se vor năpusti asupra potecilor strategic trasate de organizatori prin Pădurea Cernica.

ziua_b

Cei de la MPG au anunțat că lista de înscriși numără peste 1.300 de persoane , cu mai puțin de două săptămâni rămase până la startul cursei. Programată pentru 12 aprilie, Ziua B și-a definitivat traseele, pachetele de concurs, premiile și tombola ce va avea loc la finalul cursei. Chiar dacă mai sunt destule locuri rămase libere, data-limită de înscriere este miercuri, 9 aprilie, ora 12.00.

Potențialul Pădurii Cernica pentru mountain bike este mare, așa că păstrarea respectivelor locuri curate este în interesul tuturor, motiv pentru care organizatorul MPG planifică 4 acțiuni de ecologizare, 3 înainte de cursă (2, 4 și 6 aprilie) și una chiar după încheierea ei. Mai multe detalii despre aceste acțiuni, dar și despre competițiile sub egida Riders Club se pot găsi pe site-ul oficial.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =