Acum citesti
Echipa de ciclism a României va efectua un turneu în China luna viitoare

Cine spunea că lucrurile bune se păstrează pentru final nu glumea și cu siguranță nu se gândea la echipa națională a României, care va participa în luna noiembrie la nu mai puțin de 3 curse în China, una de o zi și două pe etape.

romania

Echipa va pleca spre țara Marelui Zid miercuri, 29 octombrie, urmând să ia startul în Tour of Taihu Lake între 1 și 9 noiembrie. Tour of Taihu Lake se află la a 4-a ediție, iar în cadrul celor 9 etape vor lua startul 20 de echipe din întreaga lume, miza fiind cu atât mai ridicată cu cât categoria este UCI 2.1, premiile totale puse în joc sunt de 250.000$ și se anunță și prezența unei echipe de ProTour. După aceea va urma în data de 11 noiembrie Tour of Yancheng Costal Wetlands, o cursă de o zi încadrată UCI 1.2, în lungime de 134,2km, la care sunt programate să participe majoritatea echipelor prezente în Tour of Taihu Lake. Ultima întrecere va fi Tour of Fuzhou, între 14 și 16 noiembrie, având 3 etape și fiind clasificată UCI 2.2.

Delegaţia României care va face deplasare în China va fi compusă din 6 sportivi: Lucian Logigan, Lars Pria, Carol Eduard Novak, Szabolcs Sebestyen, Daniel Crista și Ionuț Sdrăilă, și 3 oficiali: Ioan Sabin Andoniu (Team Manager), Arpad Santa (Mecanic) și Tibor Janosi (Maseur).

Articolul complet poate fi citit pe Velo Cafe

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 8 =