Acum citesti
Cum va arăta tricoul galben a celei de-a 100-a ediții a Turului Franței

Evenimentul major al acestui an este fără îndoială cea de-a 100-a ediție a Marii Bucle, așa că nu ne putem aștepta decât la lucruri extraordinare legat de tot ce ține de aceasta. Le Coq Sportif este compania de echipament sportiv care va furniza tricourile distinctive ale Turului, iar pentru le maillot jaune a pregătit ceva cu totul special, inspirat din trecut, dar cu accente contemporane.

Galbenul este mai deschis decât în anii trecuți și pe partea din față a tricoului se poate observa emblema Corsicii, ca tribut adus startului din acest an de pe insulă, eveniment ce se va petrece în premieră. Henri Desgrange, fondatorul Turului, va avea parte și el de omagiul său, inițialele numelui fiind scrise în partea dreaptă-jos, precum și fraza “En 1903, Henri Desgrange créait le plus grand évènement sportif de tous les temps”, care va fi întipărită cu un material reflexiv.

Pentru a aduce o parte din aerul boem al trecutului acestui sport în prezent, producătorul dorise să îi atașeze un guler tricoului, dar acest lucru ar fi afectat aerodinamica sa, așa că până la urmă s-a mulțumit cu o cusătură care să inspire ideea de guler.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =