Acum citesti
Concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copii – „Juniorii pedalează”

Asociaţia Bike Works organizează pe 7 septembrie 2014, în parcarea Shopping City Galaţi, un concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Aceştia vor avea avea de parcurs un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de „obstacole” care le vor pune la încercare îndemânarea – vor merge printre jaloane,  vor trebui să mute un recipient cu apă de la un punct în altul , vor traversa o scândură îngustă, etc.  La final copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori.

poza

Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea trebuie să ştiţi că micuţii nu vor putea intra în concurs dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit închis, toată zona de concurs din parcarea centrului comercial fiind izolată faţă de maşini şi marcată corespunzător. Important de ştiut este faptul că înscrierile se fac doar online pe site-ul oficial al concursului până vineri 5 septembrie inclusiv (ora 24.00), iar achitarea taxei de 20 lei per concurent se va face în maxim 5 zile de la data înscrierii, dar nu mai târziu de 5 septembrie 2014.

„Prin organizarea acestui eveniment dorim să stimulăm copiii în a petrece mai mult timp afară, pe bicicletă, totodată punându-le la încercare şi abilităţile de pedalat. Îndemânarea pe bicicletă, crearea acelor instincte de coordonare dintre biciclist şi bicicletă îl poate feri pe cel dintâi de multe situaţii neplacute şi neprevăzute întâlnite în timp ce se deplasează pe bicicletă. Mai putem aduce în discuţie faptul că fac mişcare, că-şi pun mintea la contribuţie încercând să parcurgă traseul cât mai bine, că socializează cu alţi copii cu aceleaşi pasiuni, s.a.m.d. Îmbinarea dintre distracţie, educaţie şi sport ce se realizează la un astfel de concurs nu poate fi decât benefică juniorilor”, a declarat preşedintele Asociaţiei Bike Works, Silviu Negoiţă. Concursul de îndemânare „Juniorii pedalează” este organizat de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Shopping City Galaţi şi Primăria Galaţi. Sponsori sunt: Daily Open House, Arcada, Mausbike, Giplast Blakans, lista fiind încă deschisă pentru cei care doresc să susţină acest eveniment. Parteneri media ai conconcursului sunt: Digi 24 HD, Rock Fm, Zile şi Nopţi şi Freerider.ro. Asociaţia Bike Works a mai organizat un mini-concurs de biciclete pentru copii şi la începutul lunii iunie în cadrul competiţiei pentru adulţi „Măcin XC”, eveniment care s-a bucurat de o prezenţă numeroasă cu participarea a peste 300 de biciclişti din mai multe judeţe ale ţării.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 8 =