Acum citesti
Campionatele Europene de XCM își deschid porțile pentru amatori

C.E.de XCM se vor desfășura anul acesta în Irlanda, în zilele de 14 și 15 iunie, iar organizatorii s-au dat peste cap pentru a găsi cele mai pitorești și solicitante cărări pe care partea de sud-vest a țării le are căci nu doar profesioniștii se vor întrece, ci și amatorii și sportivii recreaționali.

ce

Evenimentul principal îl reprezintă, desigur, întrecerea categoriei Elite masculine, care este programată pentru 15 iunie și presupune un traseu de 93 de kilometri cu 2.199 de metri diferență de nivel. În aceeași zi va avea loc și întrecerea categoriei feminine Elite, cu un traseu de 75 de kilometri și 1.925 de metri diferență de nivel.

Pentru întrecerile amatorilor, organizatorii au rezervat ziua de 14 iunie, sâmbătă. Traseul acestora este unic, identic cu cel al cursei categoriei Elite feminin (75km, 1.925m diferență de nivel), doar categoriile sunt mai numeroase: Expert, Masters, Vet și Classic Vet. Înscrierea la acest eveniment costă 35 de euro până la data de 1 mai și 40 de euro între intervalul 1 mai – 12 iunie. Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial al întrecerii, deîndată ce va fi funcțional.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =