Acum citesti
BIKE Four Peaks se pregătește de start

Doar o săptămână a mai rămas până la startul celei de-a doua ediții a BIKE Four Peaks, o competiție de mountain bike pe etape desfășurată în Austria. Pentru parcurgerea cursei care presupune 4 etape (4-7 iunie) între Leogang și Kaprun s-au înscris peste 900 de sportivi amatori, dar și câteva nume importante ale scenei mountain bike-ului.

bike_four_peaks_2014

Favoritul indiscutabil la câștigarea întrecerii este Cristoph Sauser (Specialized Racing), campionul en-titre, care s-a impus anul trecut câștigând 3 etape din cele 4, elvețianul folosind cursa și ca pregătire pentru „Mondialele” și „Europenele” de XCM, el purtând tricoul-curcubeu al acestei discipline. Totuși, Sauser nu va avea viață ușoară, Alban Lakata, multiplu campion național al Austriei având ambiția să își depășească performanța de anul trecut, când a obținut locul secund. De asemenea, experimentații rideri de curse pe etape Markus Kaufmann, Jochen Kaess, Karl Platt și Tim Böhme vor avea un cuvânt greu de spus în economia cursei.

În total, cele 4 etape vor acoperi 273,4 kilometri, cu o diferență de nivel de 9.212 metri, pornind din Leogang trecând prin Lofer, Kirchberg și Neukirchen, pentru a se încheia la Kaprun.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =