Acum citesti
Babadag MTB XC 2011


Pentru cei care nu-şi imaginează că în munţii Dobrogei există peisaje inedite şi se pot face trasee de mountain bike, Triton Sport Constanta împreună cu Constanta Cycling Team încearcă să demonstreze contrariul. Pentru prima dată in zona de sud-est a Romaniei se va da startul unei competiţii inedite de cross country având ca scop principal promovarea ciclismului în această zonă.




Locul de desfăşurare al competiţiei va fi în localitatea Babadag, din judetul Tulcea, la o distanţă de 80 de kilometri de Constanţa, in data de 27 august 2011. Plecarea se va face de pe un platou din apropierea localitaţii Babadag, de lângă ruinele unei cetăţi romane. Traseul competiţiei se va derula de-a lungul unui drum forestier, pe o lungime de 15 km şi poate fi accesibil fiecarui ciclist, indiferent de pregătire.


Pe parcursul traseului se succed zone de urcat şi coborât pe drum de macadam şi pământ, alternând cu zone de teren plat, dar diferenţa de nivel nu este mai mare de 200 de metri în punctul maxim de urcare. Atenţia concurenţilor va fi pusă la încercare pe ultima parte a traseului unde vor întâlni curbe bruşte şi şanţuri adânci care trebuie abordate cu grijă. Promisiunea noastra este că veţi avea parte de o competiţie plină de adrenalină şi vă oferim certitudinea organizarii ireproşabile.


Vă aşteptăm să vă înscrieţi pentru participare pe www.biciclete.ro şi deşi sunt doar 3 locuri pe podiumul de premiere, toti participanţii vor fi câştigători


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − one =