Acum citesti
Aventură şi sport în inima Transilvaniei: Maratonul Transilvaniei

Pe 12 si 13 iulie 2014, la Sambata de Sus, Județul Brasov, In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizeză prima editie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country. Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionati de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi, și fiecare probă beneficiază de doua trasee: lung și scurt.

maratonul_transilvaniei

Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenta de nivel) si cel de cros (10km, 180m diferenta de nivel). Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care alergătorii vor trece.

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22km cu 320m diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Inscrierile la Maratonul Transilvaniei se deschid pe data de 3 aprilie 2014, online pe site-ul oficial, taxa de participare putând fi achitată atât online cât și prin transfer bancar.

Detalii, noutăţi şi surprize pe site-ul oficial http://www.maratonultransilvaniei.ro/. Maratonul Transilvaniei este integrat într-un festival de 4 zile – In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activităţi de aventură, workshopuri, teatru, competiţii sportive, multă distracţie şi voie bună.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 1 =